- Poruka
- 83.037
Meni je rekao da prati svaki tvoj potez.. nije mi rekao zasto. Bilo mi cudno malo.Шта ћеш ти овде?Да ме не пратиш можда?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je rekao da prati svaki tvoj potez.. nije mi rekao zasto. Bilo mi cudno malo.Шта ћеш ти овде?Да ме не пратиш можда?
Хвала на одговору.Meni je rekao da prati svaki tvoj potez.. nije mi rekao zasto. Bilo mi cudno malo.

Yeste nema veze sto mu indigo srce litijum.Svi ga nesto zapitkujemo dok jede keks. I posle zasto nam je Milance smrsao. E, zato!![]()
Nisam ni ja. Hajmo zajedno. Smisli neko dvodelno pitanje, za obe, ja ne mogu, popila pivo i mogu samo da rimujem sve zivo.Nista ga nisam pitala![]()

To sestro i ti sise napila od jednog piva? Paaadni mi ga grooody.Nisam ni ja. Hajmo zajedno. Smisli neko dvodelno pitanje, za obe, ja ne mogu, popila pivo i mogu samo da rimujem sve zivo.![]()
BorovnicaYeste nema veze sto mu indigo srce litijum.

Jes, pa da mi se omaknes i da vidim sve zvezde, a napolju noc, pa jos i oblacna. Jock!To sestro i ti sise napila od jednog piva? Paaadni mi ga grooody.

JamačnoOvaj @milance19 nigde ga nema. Uistinu jede si keks!![]()

Код мене у кревету,не брини,добро је.Хвала на одговору.
Где нам је домаћин? @milance19

dobra pesma ali uvek taj setan prizvuk ima'bro jutro, jezicari...
i divno je jutro i svanulo

Ruzzke, ciji si ti, dete?dobar dan ljudovi![]()