- Poruka
- 93.820
e snow, ne radi mi pp : )))
Javi se kada proradi
Ma znam sta je DLC nego shta je TES?![]()
Ni ti!?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e snow, ne radi mi pp : )))
Ma znam sta je DLC nego shta je TES?![]()

ma jok, idi na ljis da regulišeš mocu, znam da to najviše volišDosađuje ti taj perverznjak, treba li da ga regulišem?![]()
Jel' to hoćeš da me oteraš odavde?ma jok, idi na ljis da regulišeš mocu, znam da to najviše voliš
U majku mu treba nam ovde josh ljudi bre, malo ovo .

A oblivionZovi Dizi
Da li sada znas sta je TES?
Nisam igrao oblivion igrao sam Gothic 
A oblivionNisam igrao oblivion igrao sam Gothic
![]()

Ja sam malo 1 i 3 deo igrao.
Odlicna prica, narocito jer ne znas kako se zove glavni lik jer nikoga ne zanima![]()
3. ima mnogo bagova kao da nije zavrsen, prestao sam da igram kad su pocele sve frakcije da me napadaju, stvarno bezvez.Dobro jutro ,. dragi dnevnice ... danas sam imao greshne misli ...
Keca nisam igrao, poceo malo ali mi je kamera bila mnogo drljava, tako da sam krenuo od dvojke i 3. deo. Dvojka mi je mnogo bolja od 3. dela, ima neki shmek3. ima mnogo bagova kao da nije zavrsen, prestao sam da igram kad su pocele sve frakcije da me napadaju, stvarno bezvez.
slušam, možeš da se ispovedišDobro jutro ,. dragi dnevnice ... danas sam imao greshne misli ...
Pa ne mozhe to rechima da se objasnislušam, možeš da se ispovediš
I danasI danas?
Meni je PC bio slab da 3 deo lepo moze da se igra, seckao je puno a plameni macevi bi ga zamrzli.
TES mi vise odgovara zbog stila, igrao sam Morowind, Oblivion i Skyrim.

I danasUh
Pa nije losa trojka, preporucujem da se proba, samo u kasnijem delu igre hoce malo da se gubi, ne smes da napadas koga hoces, fazon radis kao questove za one orkove i ne smes da im napadas gradove bas dugo, i kada sam stigao do tog momenta poceli da me napadaju i ljudi i orkovi, nadjem na netu resenje ali obrisao ranije sejvove, tako da sam mogao da se slikam![]()
nacrtaj miPa ne mozhe to rechima da se objasni![]()
U zayhebano ..
onda bih se ja razbolela pa bih došla da me lečiš

nećemo da budemo neodgovorniHteo sam retji bez zashtite, ali bih bio pogreshno shvatjen![]()