Акај
Elita
- Poruka
- 15.632
Људи, како се зове она игрица која се може играти у двоје: тенкићи, са тим што се мораш оријентисати према терену, нагибу и сл. а ту је и избор оружја, јачина пуцња, угао... Зна ли ко? 

Poslednja izmena: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ako se ja pitam, Mark jedino mišiće ima bolje od Fenixa
 ako se ja pitam, Mark jedino mišiće ima bolje od Fenixa 

Pewds
Mislim da 13 miliona subscribera govori dosta o tome ko je bolji
Lik je hilarious, i nije bitno ko je ljepšiako se ja pitam, Mark jedino mišiće ima bolje od Fenixa
A i da se razumijemo, pogledala sam sve te malo poznatije YT gejmere, i uvijek se Pewds-u vratim

a da, pamtim to ko da je juče bilo, kad si rekao da smo sve fuksa do fukse :what: šteta što je sad to pobrisano, pa ti ne mogu pokazati..
 a da, pamtim to ko da je juče bilo, kad si rekao da smo sve fuksa do fukse :what: šteta što je sad to pobrisano, pa ti ne mogu pokazati..

to je bilo vjerovatno iz afekta, u jednom od onih kilometarskih postova, koji su brzo izbrisani
 to je bilo vjerovatno iz afekta, u jednom od onih kilometarskih postova, koji su brzo izbrisani 

Pa Tala ti je drugarica, naravno da neće reći da si to rekao..
A i ja sam se dosta iznenadila kad sam to pročitala, od tebeto je bilo vjerovatno iz afekta, u jednom od onih kilometarskih postova, koji su brzo izbrisani
Ma nema veze, bilo, prošlo, nego, kak' si ti?
 Znam da sam Abel napisao nesto slicno, ali rekoh odmah da je zajebancija i da ako je ne kapira njen problem :v
 Znam da sam Abel napisao nesto slicno, ali rekoh odmah da je zajebancija i da ako je ne kapira njen problem :v

Nego s'a ima? Nmg ja ovako preko krste da se dopisujem... Daj salji mi fejs ili nesto drugo :v
 Nego s'a ima? Nmg ja ovako preko krste da se dopisujem... Daj salji mi fejs ili nesto drugo :v Eh..
 Eh..
 Ipak me hvata nostalgija, moram da listam mozda i jedini domaci podforum.
 Ipak me hvata nostalgija, moram da listam mozda i jedini domaci podforum.