Dark_Cookie
Zainteresovan član
- Poruka
- 449
OMGBut your GF does it better! 8D
J/K.
But yeah,school ***** ass hard!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OMGBut your GF does it better! 8D
J/K.
But yeah,school ***** ass hard!

ja se danas vratio i shvatio da trcanje sluzi da bi te nastavnik fizickog maltretirao i drugari glupirali
valjda

you the man!
I u pravu si!

pa brate ja trcim najbrze nastavnik ni reci a moj drug pretracao za 7 sekundi(valjda)a zajebava me tako sto kaze da je pretrcao za 6 sekundi a posle me ista bu*ala zajebava kako se deca posle 10 godina zovu pioniri![]()

To je zivot za ovo dobivas rep!
![]()
mislim hvala ali istina 2 druga mi beze sa casa jedan se zajebava sa polomljenim zubom treci i cetvrti se igraju sa jaknom........

LoLz boli te dupe.![]()

boli mene dupe ali oni me nerviraju dobro pa smo na matematici slusali malo muzike pustio nastavnik malo da igramo![]()

...samo se trebate malo strpiti...
...Danas trcimo na fizickom![]()
Brate,novi DMC koji ce se zvati DmC(lolwut?) ce biti Reboot,odnosno sve sto je nekad bilo vise nije bilo i bilo ce nesto drugo. :\
Dante nikad nije imao belu kosu,bio je gay narkoman i dosao je iz buducnosti. :/
Ako ovo stvarno bude Reboot a ne nesto na foru ,,Dante kad je bio mlad'' onda stvarno neka sve ide u *****.
Kao CapCom je potvrdio da ce biti Reboot,mada postoji neka DMC knjiga(what is this i dont even?) u kojoj je Dante,kao mladic,bio ovakav.
Pa da vidimo,ako zaseru,zasrali su,ako nisu,onda stize persu igra.
Sto se tice grafike i gameplaya,nema sumnje da ce biti super.
Ah,jedva cekam nov screen fun,tu ce sigurno biti nesto o novom DMC-u.
Da bar nesto saznam. XD
u novom screenfunu nema nista o novom dmcu

aha,znaci jos kolko,23 dana?![]()