- Poruka
- 1.052
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ceo dan imam osecaj da radim nesto lose...![]()
Kako to mislis?
neam pojma
krenem da jedem,taj osecaj
izbacim djubre,taj osecaj
sednem za komp,taj osecaj
![]()
neam pojma
![]()
neam pojma
![]()
Hvlaa u napred!E narode skinuo sam Assassins creed 2 i nijedan crack ne radi,a zaista mi se igra. Probao sam 100000 krekova i nece,sad sam uzeo i reinstalirao igru,neka mi neko ako ima i hoce posalje na pp linkove ili ako ga ne mrzi neka uploaduje na rapidshare ili megaupload ili gde hoce. Bila je ovde tema o AC2 ali je izgleda neko obrisao!Hvlaa u napred!

ma ebu me sa onim glupim serverima. Moras da igras na netu! A stalno mi trazi serijski kljuc!![]()

E narode skinuo sam Assassins creed 2 i nijedan crack ne radi,a zaista mi se igra. Probao sam 100000 krekova i nece,sad sam uzeo i reinstalirao igru,neka mi neko ako ima i hoce posalje na pp linkove ili ako ga ne mrzi neka uploaduje na rapidshare ili megaupload ili gde hoce. Bila je ovde tema o AC2 ali je izgleda neko obrisao!Hvlaa u napred!
uspeo sam naci Skidrowov krek i radi bez servera i tih gluposti! Igra je jedno veliko razocarenje. Prvi deo je bio odlican!