Kafana "Game over"

Gledao ja...nije los...sta vise super...
Ovde nista novo...
Malo malo pa nam rane smokija :)...

Kod tebe?
Sto te nije bilo?

Pa isto ništa novo, a za smokyja znam, bio sam na drugom podforumu gde je i on.
Pa da kažem bio sam u avanturu hip hopera. :lol: Valjda se sećate mene sa onim nalogom petrovački bluz tada sam hteo da vidim kako se svi ovi iz mog odeljenja osećaju pored te muzike.. Gluplje se u životu nisam osećao. :mrgreen:
Pa dok sam bio sa tim nalogom ovaj nalog mi je bio banovan, kasnije sam jedno mesec dva skroz zapostavio forum, kada sam se vratio ovaj nalog mi je bio odbanovan tako da sam sada na njemu, a na forumu sam još pre možda mesec dva samo sam bio na drugom podforumu.
Izvinite društvo što sam vas zapostavio. :dash:

Pa isto ništa novo, a za smokyja znam, bio sam na drugom podforumu gde je i on.
Pa da kažem bio sam u avanturu hip hopera. :lol: Valjda se sećate mene sa onim nalogom petrovački bluz tada sam hteo da vidim kako se svi ovi iz mog odeljenja osećaju pored te muzike.. Gluplje se u životu nisam osećao. :mrgreen:
Pa dok sam bio sa tim nalogom ovaj nalog mi je bio banovan, kasnije sam jedno mesec dva skroz zapostavio forum, kada sam se vratio ovaj nalog mi je bio odbanovan tako da sam sada na njemu, a na forumu sam još pre možda mesec dva samo sam bio na drugom podforumu.
Izvinite društvo što sam vas zapostavio. :dash:

Nemas se sta izvinjavati...mi smo svi tu...:)...
I, kako je zavrsena skola?
Jesi li maturirao ili jos uvjek uzivas?

Sada sam završio sedmi razred sa odličnim uspehom 4.74(tako nešto, ja sam već zaboravio... :lol: )
Mada ne smem da kažem da uživam pošto sam ja za prijemni ispit najebao... Valjda znaš da moja generacija '96 polaže 4 ili 6 predmeta na prijemnom ispitu?

Back