Bulletdodger
Iskusan
- Poruka
- 6.831
bio kod babe
e danas sam vam doneo rakiu
![]()
Smoki ce bude od tebe neshto .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bio kod babe
e danas sam vam doneo rakiu
![]()
Imam pitanje za Borisa.
Kako treba da postupim u vezi sa skolom?
Da li treba da marljivo ucim i ucim i ucim i zabavu svedem na minimum(petak i ponekad subota) ili treba da se zabavljam i da ucim povremeno ili svakog dana pomalo?
ako imas sve petice streberisi a ako si glup dzaba ucis to je sve od MENE
Ma nisam ja glup... Kad ucim meni ide dobro u skoli...Ali cesto prodje vikend(kao sto je ovaj)da ne pipnem knjigu pa dobijam lose ocene...
A i pitanje je bilo za Borisa jer je on najiskusniji.
Imam pitanje za Borisa.
Kako treba da postupim u vezi sa skolom?
Da li treba da marljivo ucim i ucim i ucim i zabavu svedem na minimum(petak i ponekad subota) ili treba da se zabavljam i da ucim povremeno ili svakog dana pomalo?
Sve u MJERI.
Ako imas visoke ciljeve onda je za to potrebno i valiko odricanje...jednostavno,zar ne...

TACNO TAKO BRAWO

Ne radi ti taj link.
Sta si hteo?
Sve u MJERI.
Ako imas visoke ciljeve onda je za to potrebno i valiko odricanje...jednostavno,zar ne...
Pa da ali meni moji kazu stalno UCI, a imam jednog brata koji se zavitlavao u skoli i bio je uvek vrlo dobar,bas kao i ja, nije preterano ucio,isao redovno na zurke a samo sto nije zavrsio petu godinu masinskog fakulteta...
Tetka mi je isto prical da je bio jedan kod njih u odeljenju koji je jedva prolazio godinu,bio je toliki duduk da su ga stalno izvlacili i onda se uozbiljio i zavrsio pravni fakultet...

Jeli znade neko kako se igra resident 5 preko hamachija?
Ja sam SINGLE player,pa sam noob za ove multi.

roblem prilikom pokretanja igrice.ah mora da ucim jos malo pa da spavam
shkola je mnogo teshka,a ja ni pola nisam proshao XD