Kafana "Game over"

bio kod babe

e danas sam vam doneo rakiu

slika-DOMACA-RAKIJA-1-L-75431x400.jpg

Smoki ce bude od tebe neshto .

Sve u MJERI.
Ako imas visoke ciljeve onda je za to potrebno i valiko odricanje...jednostavno,zar ne...

Pa da ali meni moji kazu stalno UCI, a imam jednog brata koji se zavitlavao u skoli i bio je uvek vrlo dobar,bas kao i ja, nije preterano ucio,isao redovno na zurke a samo sto nije zavrsio petu godinu masinskog fakulteta...

Tetka mi je isto prical da je bio jedan kod njih u odeljenju koji je jedva prolazio godinu,bio je toliki duduk da su ga stalno izvlacili i onda se uozbiljio i zavrsio pravni fakultet...

Pa da ali meni moji kazu stalno UCI, a imam jednog brata koji se zavitlavao u skoli i bio je uvek vrlo dobar,bas kao i ja, nije preterano ucio,isao redovno na zurke a samo sto nije zavrsio petu godinu masinskog fakulteta...

Tetka mi je isto prical da je bio jedan kod njih u odeljenju koji je jedva prolazio godinu,bio je toliki duduk da su ga stalno izvlacili i onda se uozbiljio i zavrsio pravni fakultet...

poslusaj ih i idi na ucenje cao :bye: :hahaha:

Joj ajde videcu za sledeci vikend...ne sad.

Ti si bas zapaljen za taj assasin's creed...
Ja ga imam ali nece da se instalira.
Ubacim cd i izbaci mi onaj autorun ali ne mogu da kliknem na install
Probao sam preko setupa nece opet... Mislim ne zalim se samo kazem,da mi treba ta igrica,pozalio bih se lepljivoj:problem prilikom pokretanja igrice.
A mislim da je glupa igrica...Kazu da je monotona...

Back