Heartless
Poznat
- Poruka
- 7.454
teletabisi? vidim da i vas dvojica imate zajednicke teme za razgovor 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

teletabisi? vidim da i vas dvojica imate zajednicke teme za razgovor![]()
SMOKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da da sigurno...
Dobro ti je ovo: Genije po rodjenju,lenjivac po izboru.

sto je najgore,stvarno je tako
zbog jebene lenjosti nisam otisao na takmicenje iz engleskog na kom sam ladno mogao da prodjem....![]()
Veče momcovi.
Evo ja večeram.
Šta ima kod vas?
....pitam,se pitam,sto bi bilo najpametnije ciniti

od nedelje.......xmm ??![]()

Zdravo bukva... nisam te vidjao do sad
Da nisi ti cale onom Nikoli?![]()
si ti popio
od nedelje.......xmm ??![]()
Popio sam ja casu nepravde u zivotu.
Lol,sta ce ti ovaj prvi smajli?
Pise ti:muski pol.

Deste momci sta ima?

mora da je ***** ili boki 13![]()
Borise,nikad nisam mogao da skontam tvoj avatar? Ili vas avatar ako HOCETE DA VAM PERSIRAM?
.
..nikad nisi igrao prince of persia? (nadam se da je to to)
nmg da verujem da gazda deli kaznene poene zbog psovki u kafani......gazda sad si me razocarao......
@stranger
![]()
Au spameru,unistise nam kafanu.
Mogu da zamislim sutra Borisa
Dam im kafanu na jednu noc a oni je UNISTE.
STRANGER I SPAMER,BANOVANI STE DOZIVOTNO IZ LIJEPE NASE KRSTARICE.!!!

Au spameru,unistise nam kafanu.
Mogu da zamislim sutra Borisa
Dam im kafanu na jednu noc a oni je UNISTE.
STRANGER I SPAMER,BANOVANI STE DOZIVOTNO IZ LIJEPE NASE KRSTARICE.!!!
Sojicu,nema te nesto...
Ne volis video-igre a?
E sto si promeni spamer nadimak...Mnogo je bolji od ove...Fraze obicne...?
Ako Boki pobedi ja vise ne gledam VB
Sojicu,nema te nesto...
Ne volis video-igre a?![]()

Ne,samo me nemoj persirati.
Ovaj lik je na mom avataru..
Jeste.
Ne,gazda nikada ne djeli KAZNENE...jedino kada BAS zaglibite i vidim da se ne ponasate lijepo prema novim gostima.
![]()