Kafana "Game over"

ja mora nadjem posao brzo dosadi mi skola XD

sta se radi

imao pismene ispitivanja i tako to i sutra prekosutra i u petak mora se izvucem da ne idem u skolu kako znam i umem jes da nish nece radimo al 05 ce me smore coveci

E pa ministar je preporucio da se u petak ne ide u skolu,ja verovatno necu jer imam blok nastavu,to jest samo 2 casa informatiku i kuci.:)

A ionako treba za petak da odnesem prezentaciju radjenu preko PowerPointa.

Zna li neko o cemu da pravim prezentaciju,eventualno da postavi link posto kad-tad cu morati da je spremim?

To nije lose. Ako se bavi ozbiljno time, moze solidne parice da uzme :)

Ja svima pricam da idu na zanat i ne zezaju se skolom. Moj komsija je zavrsio osam razreda, i to njegovoj majci su otpale ruke, jadna zena je za svako tromesecije nosila po nekolko kofi sir nastavnicima... i sad on postao masinista. Vozi bagere, rovokopace i druge skalamerije... i zaradio za kola. A ja ceo zivot u skolu i ne mogu da se mrdnem od magare :(

Pa mozda,ali meni ne ide zanat ja bih na filoloski fakultet samo ne znam sta cu da studiram eMgleski ili serbski.

A opet ne verujem da cu da upadnem na budzet pored svih onih strebera,skupa je skolarina bolje da uzmem PS3 :)

E pa ministar je preporucio da se u petak ne ide u skolu,ja verovatno necu jer imam blok nastavu,to jest samo 2 casa informatiku i kuci.:)

Zna li neko o cemu da pravim prezentaciju,eventualno da postavi link posto kad-tad cu morati da je spremim?

Ja sam pravio o Argentini, Tajson (profesor) mi dao peticu (to i iz engleskog su mi bile jedine, ostalo sve kladionicarske :mrgreen: ) i overio od smejanja.

Slike su bile ovakve :)
Miss_Reef_Argentina640.jpg

Pa mozda,ali meni ne ide zanat ja bih na filoloski fakultet samo ne znam sta cu da studiram eMgleski ili serbski.

A opet ne verujem da cu da upadnem na budzet pored svih onih strebera,skupa je skolarina bolje da uzmem PS3 :)

Preporucio bih ti engleski, vise se isplati :)
Fale mi jos 130e juce me izradise juznoafrikanci, da ne vec bi bio narucen :D

Smoki je previse mozak za ovce.

Verovatno bi mu bilo toliko dosadno sa ovcama da bi ih naucio srpski :hahaha:

Samo zamislite smokija kako uci ovce...Ah,previse slobodnog vremena za mene.

Ja zamisljam njega kako igra Sven sa njima :mrgreen:

Sta bih dobio kad bih pomesao svinjski sa ovim kozjim gripom?
Konjski mozda?!?

Po Milanu Tarotu konjski ce biti poslednji grip. Posle njega nece vise biti bolesti, zavladace mir u svetu... :)

@Fangio: Svaka chast za sliku , po mom ukusu :mrgreen: ( dao bi rep da mogu )

A danas sam po treci put puko na vizhnji , ponovo u gradu , vozio lepo , polako , propushtao peshake , sve bilo super , onda dodjem na raskrsnicu i treba da propustim trojicu , dvojicu propustim a treci nikako da podje , i ja ga tako skoro ceo minut chekam , i na kraju prodjem , a pajkan u kolima " trebali ste ga propustiti "
Za sve sam rodjen pod srecnom zvezdom osim za ovo polaganje .

Ja sam radio o utakmici Orlando Magic-Boston Celtics xD
Btw. sha se radi gameri?

@Fangio: Svaka chast za sliku , po mom ukusu :mrgreen: ( dao bi rep da mogu )

A danas sam po treci put puko na vizhnji , ponovo u gradu , vozio lepo , polako , propushtao peshake , sve bilo super , onda dodjem na raskrsnicu i treba da propustim trojicu , dvojicu propustim a treci nikako da podje , i ja ga tako skoro ceo minut chekam , i na kraju prodjem , a pajkan u kolima " trebali ste ga propustiti "
Za sve sam rodjen pod srecnom zvezdom osim za ovo polaganje .

Ovo me sve vise i vise podseca na Emilijana iz francuskog Taksija :hahaha:
Izvini ali ne mogu da izdrzim :mrgreen:

Back