Kafana "Game over"

Ljudi da se pohvalim...popravio sam keca iz latiinskog dobio sam 4 na usmenom.Kaze prof ako ovako nastavim 4 na polugodistu
P.S. Znam da zvucim kao smoki :)

:)
Samo naprijed...tako i treba :ok:.

:lol::lol::lol:
latinski je mrtav jezik...time se tesim sto imam dvojku :D .Ali ozb kome to jos treba :dontunderstand:

Zavisi gdje ce ti trebati,u kojoj struci.
Npr. Ekonomska, medcinska i gimnazija zahtjevaju poznavanje LATINSKOG jezika posto je i sam mnogo u upotrebi...recimo kod opisa povreda.

Ako hoces da budes ko Smoky moras da imas peticu :)

Smoki je asmo jedan...on je BACK.

Jeste,ne moze svako da bude Smoki...

Ne moze...vjeruj mi.

Jel zna neko da li na PS3 mogu da se igraju igrice od PS2 i PS1?

Ne mogu :sad2:.

I ja da se pohvalim , instalirah windows 7 . **** YEAH !

I kako radi...danas sam si ga umalo kupio...javljaj utiske da znam sta mi je ciniti.

Vece GEJMERI...sta se radi!?

Radi dobro , ali ima jedan problem zbog koga cu si pochupati kosu.
Igre onako dobro piche , ali LoL ima jedan veliki problem
Naime igra sve u pochetku dobro , i kada treba da se prava igra ( mech ) zapochne , jednostavno minimizuje igru i posle nabaci reconect sreen.
Firewall izgashen .
Sumnjam na neke problem sa directX-om , Company of Heroes i Allods online rade savrsheno , ali pri instalaciji LoL-a je trazhena i instalacija DirectX-a , ali je instalacija failovala , a dxdiag proces kazhe da je verzija DirectX-a 11 .

Borise, kod mene u ekonmskoj srecom nije bilo latinskog :)
A ovo za PS3 i igrice sa ranijih konzola jesi li siguran? Meni jedan lik reko ko cuo da moze, a na netu nisam naso taj podatak. Inace cekam januar i drzavne akcije, posto su mi moji poklonili njihove, one ce vredeti 150, taman kolko mi fali :D

Borise, kod mene u ekonmskoj srecom nije bilo latinskog :)
A ovo za PS3 i igrice sa ranijih konzola jesi li siguran? Meni jedan lik reko ko cuo da moze, a na netu nisam naso taj podatak. Inace cekam januar i drzavne akcije, posto su mi moji poklonili njihove, one ce vredeti 150, taman kolko mi fali :D

Pa kada si isao EKONOSMKI smjer :).

ZA PS3...sam 90% siguran.
Noviji modeli ga ne citaju...moguce da je bila jedna serija PS3 od 80Gb koja je mogla da cita sa PS2.

Dobro jutro.

Evo je Buletu...samo da mi ne prezednis :mrgreen:.

0102097571600.jpg
[/URL][/IMG]

Back