Kafana "Game over"

:mrgreen:

Nisi valjda???

Buletu...sam oopusteno...znam da sada goris ali polako...sve je to dio toga ;).

Jesam, i to u tvom komsiluku se desilo. Ali ne drzim rekord ko najmladji koji je napravio glupost s kolima. Moj brat od strica par meseci kasnije, samo on je godinu i po mladji o mene, u Makedoniji upali kamion i slupa ceo parking. Tuzio ga samo vlasnik fice, ostali kad su videli da je dete u pitanju odustali :)

More gorim da sednem za volan na nekom autoputu , a ne da se smaram na nekom polaganju ceo dan , jao da imam kola , pa napunim rezervoar , ponesem neku klopu , uzmem odgovarajuce CD-ove sa muzom i 2-3 dana da kruzhim po autoputevima .

Lepo je to, ali fali tu ovo
http://4.***************/_gTJMEP-c2fo/SR3hasb2wYI/AAAAAAAAH7E/jcTyCIxlPQA/s400/pit+babes+2.jpg
:mrgreen:

Lele,dodatna iz fizike,ce mi drzis casove da popravim dvojku? :D

nema tu ti ja drzim casove naucis dva obrasca i teoriju i gotovo

ako umes DIGITRON da koristis(kod nas na fizici pusta posto zna kakvi smo iz matematike:rotf:)stvarno je lako,ti na kontrolnoj nemas zadatke za 1 2 3 4 5 imas zadatke za 2(teorija) i 3(prosti zadaci sa dva obrasca) i kad znas oba da ti 4/5 a moz ti da radis i jedan zadatak za 5 pa za njega ocenu da dobijes al on jeste tezak.

Sto mrzim ja to ucenje napamet. Od kad mislim svojom glavom (negde od petog), nisam naucio nijednu pesmicu :) Ne vidim svrhu ucenja pesmice napamet :confused:

Onda si pogrijesio profesiju :mrgreen:.
Na zalost...u tom smejru je sve tako...od linije do linije i samo tako...podjeljeno da par tumacenja ali sva vode jednom te istom cilju.

Vizim Hyundai Coupe-a...zadovoljan,prezadovoljan.Sljaka,vozi,ne zali se,zahvalan za odrzavanje...ma super autic.

Onda si pogrijesio profesiju :mrgreen:.
Na zalost...u tom smejru je sve tako...od linije do linije i samo tako...podjeljeno da par tumacenja ali sva vode jednom te istom cilju.

Vizim Hyundai Coupe-a...zadovoljan,prezadovoljan.Sljaka,vozi,ne zali se,zahvalan za odrzavanje...ma super autic.

Jeste li ti Ilic i Jeka u nekoj sekti pa vozite iste automobile :mrgreen:
Bas nisam, ja ne moram nista da znam napamet. Ako se zaposlim tamo gde zelim, na stolu ce mi biti Zakon, i moci cu u svakom trenutku da ga konsultujem :) Inace, pre neki mesec, bio sam u sudu zbog seminarskog iz krivicnog. Imao temu "Oduzimanje vozacke dozvole", i sad sudija nije znala da je to nova kazna, nego mi je pricala kako je to mera bezbednosti i jos me ubedjivala. E onda joj ja reko da procita Zakon, a ona tese da me bije i izbaci, ali nekako se prevari da procita. Posle mi se je izvinila :)

Meni sad crce Dreambox, ostado u mraku :( Komotno mogu da bacim TV.

Jeste li ti Ilic i Jeka u nekoj sekti pa vozite iste automobile :mrgreen:
Bas nisam, ja ne moram nista da znam napamet. Ako se zaposlim tamo gde zelim, na stolu ce mi biti Zakon, i moci cu u svakom trenutku da ga konsultujem :) Inace, pre neki mesec, bio sam u sudu zbog seminarskog iz krivicnog. Imao temu "Oduzimanje vozacke dozvole", i sad sudija nije znala da je to nova kazna, nego mi je pricala kako je to mera bezbednosti i jos me ubedjivala. E onda joj ja reko da procita Zakon, a ona tese da me bije i izbaci, ali nekako se prevari da procita. Posle mi se je izvinila :)

Meni sad crce Dreambox, ostado u mraku :( Komotno mogu da bacim TV.

Oduzimanje vozacke dozvole je kaznena mjera.
Cuj,ILKE i Jeka voze ista???

Back