- Poruka
- 2.651
ah sutra 05 u skolu _-_ dosadilo vise XD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.....................
Nisi valjda???
Buletu...sam oopusteno...znam da sada goris ali polako...sve je to dio toga.

More gorim da sednem za volan na nekom autoputu , a ne da se smaram na nekom polaganju ceo dan , jao da imam kola , pa napunim rezervoar , ponesem neku klopu , uzmem odgovarajuce CD-ove sa muzom i 2-3 dana da kruzhim po autoputevima .

Njih da vozis, a posle da bude
![]()

Ja takve ni pijan ni lud ne bih vozio![]()

setio sam se da se vratim iz skole
imao dodatnu iz fizike
sad krkam el famoso sa ukusom pice
Lele,dodatna iz fizike,ce mi drzis casove da popravim dvojku?![]()
)stvarno je lako,ti na kontrolnoj nemas zadatke za 1 2 3 4 5 imas zadatke za 2(teorija) i 3(prosti zadaci sa dva obrasca) i kad znas oba da ti 4/5 a moz ti da radis i jedan zadatak za 5 pa za njega ocenu da dobijes al on jeste tezak.
Ja takve ni pijan ni lud ne bih vozio![]()

.
Kakve budale...ne mogu da vjerujem...
Fangio...taj tvoj brat je pravi profi...cim je uspjeo sa jednim autom da slupa cjeli parking.
Sta je to bilo?
Neki veliki, ne znam tacno koj. Bitno da se palio na dugme, on upamtio, pritisnuo, i brmbrm 
zz svimaO5 ja iz sqla D:
![]()
Dobro jutro...skolarcima i ostalimKamionNeki veliki, ne znam tacno koj. Bitno da se palio na dugme, on upamtio, pritisnuo, i brmbrm
Pa gde si ti?
Dobro jutro...skolarcima i ostalim.
I,koliko je auta polupao?
(Smoky ce reci sto ovaj smajli, ali kad prodje srednju znace).
Ne vidim svrhu ucenja pesmice napamet Sto mrzim ja to ucenje napamet. Od kad mislim svojom glavom (negde od petog), nisam naucio nijednu pesmicuNe vidim svrhu ucenja pesmice napamet
![]()
.Onda si pogrijesio profesiju.
Na zalost...u tom smejru je sve tako...od linije do linije i samo tako...podjeljeno da par tumacenja ali sva vode jednom te istom cilju.
Vizim Hyundai Coupe-a...zadovoljan,prezadovoljan.Sljaka,vozi,ne zali se,zahvalan za odrzavanje...ma super autic.

Inace, pre neki mesec, bio sam u sudu zbog seminarskog iz krivicnog. Imao temu "Oduzimanje vozacke dozvole", i sad sudija nije znala da je to nova kazna, nego mi je pricala kako je to mera bezbednosti i jos me ubedjivala. E onda joj ja reko da procita Zakon, a ona tese da me bije i izbaci, ali nekako se prevari da procita. Posle mi se je izvinila 
Komotno mogu da bacim TV.Jeste li ti Ilic i Jeka u nekoj sekti pa vozite iste automobile
Bas nisam, ja ne moram nista da znam napamet. Ako se zaposlim tamo gde zelim, na stolu ce mi biti Zakon, i moci cu u svakom trenutku da ga konsultujemInace, pre neki mesec, bio sam u sudu zbog seminarskog iz krivicnog. Imao temu "Oduzimanje vozacke dozvole", i sad sudija nije znala da je to nova kazna, nego mi je pricala kako je to mera bezbednosti i jos me ubedjivala. E onda joj ja reko da procita Zakon, a ona tese da me bije i izbaci, ali nekako se prevari da procita. Posle mi se je izvinila
Meni sad crce Dreambox, ostado u mrakuKomotno mogu da bacim TV.