Kafana "Game over"

nikad mi nece biti jasno kako neko moze da igra crysis i ove nove bezdusne igrice koje su samo nabijene grafikom
ja bi pre odigrao Dungeon siege,Diabla,Starcraft igrice stare skoro 10 godina,nego neki time shift crysis,The club ili bilo koji novi visoko budzetni nabijen grafikom naslov

@pussyless

Il si mozda ljubomoran sto tvoja sirota masina ne moze da pokrene crysis 2?
Igra ima sjajnu pricu, dosta krvi, sto je najbolja osobina , puna sjajnih efekata, posebno me privlaci ovo odelo koje moze svasta da radi.
Nece biti bolje igre od crysis 2 koja ce biti napravljena u skorije vreme....

nikad mi nece biti jasno kako neko moze da igra crysis i ove nove bezdusne igrice koje su samo nabijene grafikom
ja bi pre odigrao Dungeon siege,Diabla,Starcraft igrice stare skoro 10 godina,nego neki time shift crysis,The club ili bilo koji novi visoko budzetni nabijen grafikom naslov
Nije sve novo sranje. :/

Ali veruj mi,znam o cemu pricam,do 2k10. godine sam imao kantu za smece umesto normalan komp. :\

DMC recimo je fantastican,kako raniji delovi,tako i 4,sad samo 5 da izadje. :D

Mada neke igre,poput street fighter,su pure shit i nemaju nikakav story,a biju grafikom,dok recimo GGX ima story mode koji ima bar nekakvu pricu,a ne,hey bro,there is a tournament,lets fight.Nije mi jasno zasto svi vole Street Fighter.....
@pussyless

Il si mozda ljubomoran sto tvoja sirota masina ne moze da pokrene crysis 2?
Igra ima sjajnu pricu, dosta krvi, sto je najbolja osobina , puna sjajnih efekata, posebno me privlaci ovo odelo koje moze svasta da radi.
Nece biti bolje igre od crysis 2 koja ce biti napravljena u skorije vreme....

A sta ti je danas? :\

Back