Kafana "Flert"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juh juh juhuuuuuuuuuuu
000652.gif

Rolnoooooooo

Perooooooooo

Ne mogu da verujem koliko mi je bolje otkad su me oslobodili jednostavni debili. Debiliteti. To su debili sa svojim tripovima, debilni debili koji nikad u zivotu nisu procitali ni jednu knjigu, pevacice i veciti studenti koji nisu stigli ni do druge godine, i glupave osvetnice, sve glupo i bez ikakvog znacaja, bude me nocu i salju mi poruke kako bi me ometali u ucenju :D , cikaju me da snimim CD, i da se pokazem kakav imam glas, da li mi je dobar glas za pevanje, da li cu ikada biti pevacica, moroni.

:shock: Modelu ti si bas pricljiva

Kako si veceras Rolnice :D

Logicno je da, kad te neko probudi, pa onda ono sto sa njim pricas kao sa prvom osobom tog dana, da ce to da ti bude na pameti ceo dan, ta osoba i to sto ste pricali,i da ces pricati na taj nacin, kao Igor sto je mene zvao svaki dan da me probudi :D I onda ti debiliteti shvate bukvalno "Kad nekog probudis onda tog dana sa tom osobom ide sve po tvome" i onda se utrkuju ko ce da me probudi da bi islo sve po njihovom. :roll: Misle da imaju nesto od toga ako taj dan pricam istim tonom kojim su mi se obratili. A to je to. Ne misle valjda da to ima neki bum tras efekat, magija, trik, sta li misle...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back