*Purple Baby*
Domaćin
- Poruka
- 4.030
To ti mislis?
Ali i to nije na odmet ne znam kad ga od mene nisi dobila stalno sam nasmejan bar prema tebi![]()
Ali,srce...evo od mene osmeh za tebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti mislis?
Ali i to nije na odmet ne znam kad ga od mene nisi dobila stalno sam nasmejan bar prema tebi![]()
otpusti to sa chim si se prekrio...![]()
8-)![]()
Cool ja cu biti posmatrac veceras
Vece svima

I da, sta jos, culi su ili videli jednom u zivotu da sam ja negde nesto popila, pivo, ili vino, i onda, ja sedim na nekoj svadbi i okrenem se, oni su mi poturili casu iz koje je kao popijeno pivo, ima malo na dnu case. Ja pricam, vrtim se, smejem se, igram, kao sto ja uvek i radim kad je tu muzika i zurka, ili rodjendan, svadba, a decko iz komsiluka mi kaze da imam ne znam koliko promila alkohola u krvi i da ne treba da vozim. A ja nista nisam pila. Ne pada mi na pamet da vise idem na svadbe.
...uuu, svi bi da šljokate...

ko kaze da svi hotje da shljokaju... :?
ja shljokala dovoljno predhodnog vikenda, sada bih neshto drugo da radim...![]()
I da, sta jos, culi su ili videli jednom u zivotu da sam ja negde nesto popila, pivo, ili vino, i onda, ja sedim na nekoj svadbi i okrenem se, oni su mi poturili casu iz koje je kao popijeno pivo, ima malo na dnu case. Ja pricam, vrtim se, smejem se, igram, kao sto ja uvek i radim kad je tu muzika i zurka, ili rodjendan, svadba, a decko iz komsiluka mi kaze da imam ne znam koliko promila alkohola u krvi i da ne treba da vozim. A ja nista nisam pila. Ne pada mi na pamet da vise idem na svadbe.

pa nije ni tako loshe posmatrati... veruj mi na rech, znam ja kako je to...![]()
Aaaaaa ne volim ja, volim da ucestvujem
vise egzibicionista 8)

...promatračuuu...
![]()
Vece svima
Jedno crno vince,molicu lepo![]()

...promatračuuu...
![]()
Pazi onda cu eksplodirati
pa cu poceti da te jurim po kafani
a onda si gotov
bolje se cuvaj![]()
Aaaaaa ne volim ja, volim da ucestvujem
vise egzibicionista 8)
Hej....hej....hej....Minon.......Minon.......Minonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!
De si?
![]()
Veceee Irena, za nas dve vino
Koliko ljudi ne znas s kim da pricas,
kome sta da kazes,
koga da pozdravis
krajnje sam zbunjena![]()
![]()
Hej....hej....hej....Minon.......Minon.......Minonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!
De si?