Kafana "Flert"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zao mi je sto to cujem:(
Moras se razvedritie pristoji sto bi rekao Enri tako lepoj devojci da bude u losem raspolozenju.
Svima dodju losi momenti ali ja bar ih nastojim progutati i krenuti dalje dignute glave.;)
Seti se tebi najlepsih i najdrazih momenata i shvatices koliko je taj problem mali.
Poljubac za brz oporavak;)

Zao mi je sto to cujem:(
Moras se razvedritie pristoji sto bi rekao Enri tako lepoj devojci da bude u losem raspolozenju.
Svima dodju losi momenti ali ja bar ih nastojim progutati i krenuti dalje dignute glave.;)
Seti se tebi najlepsih i najdrazih momenata i shvatices koliko je taj problem mali.
Poljubac za brz oporavak;)

Hvala, Ali, stvarno nije smak sveta. Samo je smak para :lol:

HappyThursday_Animated1.gif
Samo da vas sve pozdravim u prolazu! Vidim da ste, hvala Bogu - svi zdravi i veseli! Mozda cu naveratiti veceras, sad zurim, a i rano mi je za Pice!:D:D

Poljubac Lily duso;)

Nato kontam ali doci ce ti nesto bolje videces i to uskoro pazi sta god sam prognozirao u poslednje vreme sve je bilo kako sam rekao samo za sebe sam lose prognozirao.
Ali ja nisam bitan i onako ne postojim blaze receno ali nije bitno svaki put kada sm nekome dobro procenio i video ga srecnim meni je to bilo dovoljno da mi izmami osmeh na lice.

Poljubac Lily duso;)

Nato kontam ali doci ce ti nesto bolje videces i to uskoro pazi sta god sam prognozirao u poslednje vreme sve je bilo kako sam rekao samo za sebe sam lose prognozirao.
Ali ja nisam bitan i onako ne postojim blaze receno ali nije bitno svaki put kada sm nekome dobro procenio i video ga srecnim meni je to bilo dovoljno da mi izmami osmeh na lice.

Bice nam svima bolje, javlja mi se :-)
Ma, 2007. je i onako bila uzasna, bar meni...

Znam da jesi i drago mi je jako veruj mi;)
Ali samo jednom u zivotu bih voleo da ja shvatim samog sebe sta radim sa svojim zivotom i odakle mi toliko snage da cutim za neke stvari za koje znam da drugi ne bi mogli da precute ni jedan dan.
Kakav je to um koji moze toliko da zatrpa i pokopa sve.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back