gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
ajde pisi ponovo : 066/999-66-66 stavljam kafu...
evo krenula sam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde pisi ponovo : 066/999-66-66 stavljam kafu...
znash mesto i vreme !!! ali vecheras mozesh samo da gledash !!!a sa mnom? :trep:
ma ja bi voleo pred svima, ali isposhtovacu te poshto smo josh na pochetku !!!!ijuh...ops:
a da nastavimo ipak vecheras, mene sad sramota od ovolikih ljudi ovde...ops:
![]()
Sve za moje Zemunke![]()
nisam stekao taj osecaj onomad...ovaaaj..ne osecaj...mislim..vizuelno...mislim...da ne bude zabune![]()

ma ja bi voleo pred svima, ali isposhtovacu te poshto smo josh na pochetku !!!!

a sa mnom? :trep:
nije ti dosta shto si ih sve ovde prisvojila, pa sad hotjesh i njega... 

kako si ti divan...![]()
evo ti jedan stidljivi poljubac...
![]()
nemoj da si takva !!! znash da moje srce tika-taka samo za tebe!!!a ti dalje ruke od shishmisha...nije ti dosta shto si ih sve ovde prisvojila, pa sad hotjesh i njega...
odoh da naoshtrim viljushku, za svaki sluchaj...![]()
a ti dalje ruke od shishmisha...nije ti dosta shto si ih sve ovde prisvojila, pa sad hotjesh i njega...
odoh da naoshtrim viljushku, za svaki sluchaj...![]()

........meni je nasao da ulazi u........u..........sobu :mad:nemoj da si takva !!! znash da moje srce tika-taka samo za tebe!!!

nemojte bre da se poubijate --- ostacu sam !!!tako ti meni...a ja kuvam kafu...samo pridji,osuricu te![]()
tako ti meni...a ja kuvam kafu...samo pridji,osuricu te![]()

Dakle gde je taj Shishmish da mu se napijem krvi........meni je nasao da ulazi u........u..........sobu :mad:

nemojte bre da se poubijate --- ostacu sam !!!
i treba,dokle god se ne naucis da volis samo jednu...a i tajni ce s tobom,blago meni....

Mislim da cu ti prepustiti celog 8-)
zadrzavam pravo na korishtjenje svoje polovine...