gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
ajde pisi ponovo : 066/999-66-66 stavljam kafu...
evo krenula sam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde pisi ponovo : 066/999-66-66 stavljam kafu...

znash mesto i vreme !!! ali vecheras mozesh samo da gledash !!!a sa mnom? :trep:
ma ja bi voleo pred svima, ali isposhtovacu te poshto smo josh na pochetku !!!!ijuh...ops:
a da nastavimo ipak vecheras, mene sad sramota od ovolikih ljudi ovde...ops:

Sve za moje Zemunke
nisam stekao taj osecaj onomad...ovaaaj..ne osecaj...mislim..vizuelno...mislim...da ne bude zabune

ma ja bi voleo pred svima, ali isposhtovacu te poshto smo josh na pochetku !!!!

a sa mnom? :trep:
 nije ti dosta shto si ih sve ovde prisvojila, pa sad hotjesh i njega...
 nije ti dosta shto si ih sve ovde prisvojila, pa sad hotjesh i njega... 

kako si ti divan...
evo ti jedan stidljivi poljubac...

nemoj da si takva !!! znash da moje srce tika-taka samo za tebe!!!a ti dalje ruke od shishmisha...nije ti dosta shto si ih sve ovde prisvojila, pa sad hotjesh i njega...
odoh da naoshtrim viljushku, za svaki sluchaj...
a ti dalje ruke od shishmisha...nije ti dosta shto si ih sve ovde prisvojila, pa sad hotjesh i njega...
odoh da naoshtrim viljushku, za svaki sluchaj...

........meni je nasao da ulazi u........u..........sobu :mad:
........meni je nasao da ulazi u........u..........sobu :mad:nemoj da si takva !!! znash da moje srce tika-taka samo za tebe!!!

nemojte bre da se poubijate --- ostacu sam !!!tako ti meni...a ja kuvam kafu...samo pridji,osuricu te
tako ti meni...a ja kuvam kafu...samo pridji,osuricu te

Dakle gde je taj Shishmish da mu se napijem krvi........meni je nasao da ulazi u........u..........sobu :mad:

nemojte bre da se poubijate --- ostacu sam !!!

i treba,dokle god se ne naucis da volis samo jednu...a i tajni ce s tobom,blago meni....

Mislim da cu ti prepustiti celog 8-)
 ali ne ochekuj da tju ja tebi prepustiti celog minona...
 ali ne ochekuj da tju ja tebi prepustiti celog minona...  zadrzavam pravo na korishtjenje svoje polovine...
 zadrzavam pravo na korishtjenje svoje polovine...