Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
unnamed.jpg

HEPEKIRAJTE DOMAĆE!
Android aplikacija Hepek - Za socijalno i nacionalno natakarene!
hepek.jpg

Da se podsetimo Kralja. Bez njega bi slušali i dalje šlagere bez ritma, na Pink hit paradi.
"In the ghetto" mi je među njegovim najdražim, i po soundu bih kazao da je komponovana negde sedamdesetih. A i po nabubreloj od poroka faci Elvisovoj.

Ćini mi se da je ova pesma "šta bi bilo da se nisam latio mikrofona" alternativno - autobiografska. Poznato je da je karijeru započeo tako što je hteo mamici da snimi singl ploču za rođendan, mislim da beše ona "Heartbreak hotel"
Tako legenda veli.

No, evo je.

Još jedna legenda i dokaz da ameri nemaju svoju muziku. Kompletan ritam i bluz i njegov apgrejd, rok i rol, im je black magic from Africa. Pa čak i Elvisov saund. Ritam. Nije ga imala Evropa, pa ni Amerika. Samo Afrika. Hvala Africi što danas ne slušamo horove bečkih dečaka. Od tamo samo šnicla valja.

Poslednja izmena:
Snalažljiv sam ja, prava vidra, dočekam se kao mačka, uvek na noge. Zato moja senka ima obris tigra...

- - - - - - - - - -

Namignem vam okom tigra :)

uh..ovo je bolja verzija..

covek mog zivota....jos jedan..:think:

Bolje je da gledaš život svog čoveka (ili više njih) nego obratno.
Vi žene nikako da naučite da čoveku života treba udovoljavati da bi ostao... džaba će vas podmornice tražiti u moru sopstvenih suza kada ode! :)

- - - - - - - - - -

Nudis pomoc ? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

A gdje je brzi nestao ? :think:

Odmara čovek.

Snalažljiv sam ja, prava vidra, dočekam se kao mačka, uvek na noge. Zato moja senka ima obris tigra...

- - - - - - - - - -

Namignem vam okom tigra :)

uh..ovo je bolja verzija..

covek mog zivota....jos jedan..:think:

Jos jedna ljubiteljica Supernaturala :ok:

- - - - - - - - - -

Može li u krompirima? :)

ili kukuruzu... :hahaha:

Mozeee :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Nek dodje ovdje odmarati :mrgreen:

Nesto pesnik hteo da mi kaze:brus:

Ponovo error.

Čoveka treba pustiti da trtlja, smešiti mu se, diviti i zavodljivo mu njihati kukovima. I kutlačom iznad šporeta.
Zauzvrat, on će sa merakom naginjati pivo u potkošulji, podrigivati, češati se po guzci dok prebacuje kanale daljinskim.

Ako vam ovo zvuči neromantično i odvratno, onda debelo grešite.
Ali zato je tu Džek svih zanata da vas nauči.

Tim gestovima, od naginjanja do češanja, čovek pokazuje da je našao svoj dom i svoju sreću. Ponaša se tako pred vama jer se skrasio i opustio, da iskaže milinu svoje ljubavi u toplom gnezdu doma, u kojem ste vi, koke, centralno mesto i ključni igrač! On je siguran, ušuškan, pažen i mažen. Zato podriguje, češe, naginje i hoda u gaćama naokolo. Jer zna da je na pravom mestu, uz pravu ženu!

evo ja preporučujem moju trenutno omiljenu - švedsko dansku, fantastičan triler, zamršeno, uzbudljivo, likovi neverovatni i što je najvažnije nema holivudskih predvidivih i otužnih šablona
ima i američki rimejk ''Bridge'' - da se ne zahebete
a lep je i intro song
čeznutljiv i sexy

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back