Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da uzvratim preporuku. Evropski, švapski, sličan seting kao u Kingovom Under the dome.
Zove se Die Wand i znači "Zid". Glumi moja omiljena evropska glumica, Martina Gedek.
Nema one holivudske plastične lepote, ali ima karaktera za izvoz.

Planinu, na kojoj se zatekla poslom i odmorom, obmotava nevidljiva barijera. ne može iz tog kruga da izađe.
Preživljava na prelepim lokacijama. Sama, godinama. Matora i usamljena Hajdi.

Film je snimljen po romanu, ne mogu se setiti imena autorke, (švabica) ali sam čitao da je teška feministkinja, nešto kao evropska Ursula Le Gvin. Film i jeste feministički, ako ćemo ga posmatrati sa fenomenološkog aspekta.

Kako god, vredi ga pogledati.
Ključna stvar u trejleru je na 45-toj sekundi :)

Poslednja izmena:
Ništa.
To je čista budalaština.

Ako mi se dopadne nečiji post, ja to velim javno, nemam šta da krijem nekim bodovanjem.

Krstarica da daje na svakih 1000 bodova 1000 dinara, niko ne bi ružne reči kazao, svi bi se trudili da pišu što duhovitije, smislenije , sadržajnije i pristojnije. Da zgrabe pare. Imali bi motivaciju da budu fini :)

- - - - - - - - - -

Joj, ispao sam paglu

(tup udarac dlanom o ćelo)

Nisam pazio na času :)

Ništa.
To je čista budalaština.

Ako mi se dopadne nečiji post, ja to velim javno, nemam šta da krijem nekim bodovanjem.

Krstarica da daje na svakih 1000 bodova 1000 dinara, niko ne bi ružne reči kazao, svi bi se trudili da pišu što duhovitije, smislenije , sadržajnije i pristojnije. Da zgrabe pare. Imali bi motivaciju da budu fini :)

A nisamte zbog toga pitala :mrgreen: nego mi je 69, pa mi bode oci :mrgreen: ovako pristojnoj i neiskvarenoj :zcepanje:

Ništa.
To je čista budalaština.

- - - - - - - - - -

Joj, ispao sam paglu

(tup udarac dlanom o ćelo)

Nisam pazio na času :)

:zcepanje: e bas si zumbul ponekad:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back