jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
Tako nekako...to ti je ono "drštemeubićuga"...
Veče, jeroh...
I nem0 slučajno da me pustite...Većei tebi Zmaje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako nekako...to ti je ono "drštemeubićuga"...
Veče, jeroh...
просто да не поверујеш
е било добро ноћас, вредело је картона
лаку ноћ шмекери и кокошке
и лаку ноћ људи
Veće i tebi...
![]()
Primetila si da sam preskočio 4 5 strana u smislu onog ...lep dan, prekrasan , lepo veće i sve tako onako u smislu elitnog komuniciranja...
Izgleda da nema šansi da postanem...elitni...
A čitaš iz zadovoljstva...
Ja ponekad bivam malo naivan pa daleko bilo pomislim da je to zbog...radne obaveze...Dobro veče i tebi...

Ima i ucesnika u saobracaju sa jacim autima a i slabijim koji ponekad ne stignu reagovati kad vide na pesackom prelazu dete (sto na zalost u poslednje vreme malo pa malo cujem) koje se sporo krece jer je nauceno da je tu jedino siguran prelaz. Zato ja mom sinu vecito ispirem mozak oko toga...
Jao....a ja sam se tako nadala da cu te bar malo iznenaditi u ovoj krasnoj i prekrasnoj noci

Jašta...treba tu dodati, kao što sam već napomenuo, i ZZ, i njegov odnos sa njom, i odnos sa Mathersom i njegovim prevarama, i uticaj koji je dr Dee imao na Blejka, šta je Blejk "uzeo" od Svedenborga i zašto, šta nije i zašto...
Ne fali meni hrabrosti veruj mi.U prethodnom tvom postu koji sam komentarisao...uspela si...iznenadila si me pozitivno...A imaš li ikada hrabrosti da na aneki post zelenih napišeš bilo šta u smislu neslaganja...![]()
Brzi je vozio ćerkicu od 13 godina, sa kacigom na glavi.
Njenoj i svojoj, za slučaj da nemaš kapacitet da zaključiš da tu prekršaja nije bilo...
Nama, plebsu, nije lako... Moramo ujutru da radimo za neke od vas i za vašu budućnost. Stoga....
Ja se izvinjavam sto vas napustam, teska srca ali moram , jutros sam zarad druzenja s vama zakasnila na posao a moj sef nije bas blagonaklon po tom pitanju i tako...lepo i ugodno vece vam zelim
A ja ukazujem da se moze desiti bilo gde I bilo kada.Upravo sam na tako nešta ukazao Sizifu i onoj vožnji čerkice na motoru u obdanište. Jedan detetov osmeh ne vredi toliko pred mogučnošću da se dogodi nešta...daleko bilo...
а ти што се кезиш, ниси још отишла да лалаш![]()

Jel svanulo??????![]()

Naravno da jesam. [emoji102]а ти што се кезиш, ниси још отишла да лалаш![]()
Laku noć, marsi i jeroh...
Pa kako ti To mislis, jel sa kokanjem i to svakodnevnim ,ti bi jos i da bidnes Elitni u kokanju.

Naivan ..
Nekada citam iz zadovoljstva, kada ima sta lepo da se procita na Forumu, nekada zbog radne obaveze..a nekada iz raspolozenja..![]()

Vidi zamene teza. Brzi je u kontekstu te vožnje rekao i ono...pozelenele su...Malo si zaboravio.
A ja ukazujem da se moze desiti bilo gde I bilo kada.
Nikako da skapiraš?
Zdravo drustvo..
Moram da vam se pohvalim: Otisao sam na dodelu knjizica u skolu kod cerkice .
Uspeh nije toliko bitan, bitno je da je po nju dosao tata NA MOTORU, izvukao kacigu i jaknu iz kofera i pred svim drugaricama otisao sa cerkom, punim gasom.
Pozelenele su.
Sada nikako ne mogu zaspati. Razbudili ste me.... Moraću da pustim majstore sami ujutru da se snalaze.
Nisam od onih što pričaju sami sa sobom, pa ću se obraćati jerihoncu.
E, šta ima?
Lepa noć, zar ne?
Pokušćaja da shvatiš da ti nije trebalo napisati ono pozelenele su...Hajde sada opušteno pogledaj tvoj post...
I sada probaj shvatiti da bi taj post bio sasvim OK samo da nema onog...pozelenele su...
Bez tog pozelenele su...ne bih ga komentarisao...
I da ti kažem. Ne moraš to shvatiti zbog mene...bilo bi dobro da to učiniš zbog sebe...