- Poruka
- 10.864
Laku noć svima uz zvuke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laku noć svima uz zvuke
Buu...Ma jeste, sto da nije.
Sve je ovo ionako magla i dim.
I forum i život.

jbt...oce jezik pravo...Brit..da nisi trudna? [emoji4]Dobro jutro vas dvoje [emoji173]
Evo i ja redovno vozim dete u vrtić motorom, ima li nekih primedbi može biti...објасни ти ту културу где се константно вређа један корисник само што није аплаудирао другом кориснику што је коментарисао онако како је видео тај пост где овај први корисник говори како су остала деца позеленела што је он дошао по дете мотором....

ima nas još????????? 

A sa koliko ociju nas gledis?[emoji102]Ma samo vas citam, boga vam vaseg.
Elita spram Elite, Zemaljske...
Daj si se spustite loptu, izraze ne koristite, jer se i vracaju.
Akcija i reakcija.
Brit, ipak je dobro obratiti sta se pise, nema se potrebe za koriscenjem jezika, epiteta, hranjenja i ostali Serpskih izraza jer ce se i na to reagovati.
Ah , da trebalo bi da znas da Jeroh i stvarno Koka i to narocito kada je lepo vreme, pa stim po zavrsetku kokanja, ondak se i pojavljuje. I po tome ispada da je kasno, za vas.
Brit ako ti je , nejasno pitaj ,i zasigurno ces i dobiti odgovor , zasto pise, kad je vecina odavno pod Jorgan Planinom.
Osim Marsovca koji vas samo gledi , sta tu sve radite.![]()
Evo i ja redovno vozim dete u vrtić motorom, ima li nekih primedbi može biti...![]()
Evo i ja redovno vozim dete u vrtić motorom, ima li nekih primedbi može biti...![]()
Sa profesionalnog stanovista ( a to mi je i struka) , ocito postoje problemi na relaciji njegovog deteta i ponasanja druge dece. Ne znam dali je bilo sikanirano ili da koristim rec koja je tako moderna Bulling...
... Posle ovog posta kapiram da ti je nesto poremeceno...A sa koliko ociju nas gledis?[emoji102]

jbt...oce jezik pravo...Brit..da nisi trudna? [emoji4]

Mmeni se od njega dopada ovo...
''Budi uviek spreman da govoriš ono što misliš i podmukao čovek će te izbegavati.''
Pa kako ne bi bio kada je još kao dečak od 8 ngodina imao prvu viziju nekog drveta prepunog andjela...A zanimljiva mu je vizija i onog sahranjivanja vile a o komuniciranju sa Jezekiljem ( za one koji neznaju starozavetni prorok) Za sebe je tvrdio da je prorok napisavši nekoliko kao proročkih knjiga i vidovit kroz vizijei tako to. Pročitaj njegovu knjigu ''Venčanje neba i pakla'' Daleko je to od...božanskog lika...
Vidi kako je ovo zanimljivo...

Pa ti ko neko kucence[emoji4]Zelene oci u paru ali sa velikim usima, koje zemljanke zdusno koriste....Cccc, nemam pojma zasto ih vole i zasto se igraju.....
Nisam shvatio da li ti je profesionalno stanoviste struka ili ti je struka poremecen odnos sa drugom decom... Posle ovog posta kapiram da ti je nesto poremeceno...
Pa ti ko neko kucence[emoji4]
Omg, šta se ovde analizira ....
El vi kontate da klinci vole da se diče svojim očevima-bajama na dobrim makinama?
A to što druga deca "pozelene", to je bre normalno u mlađem uzrastu ... i uvek je bilo tako. I u moje vreme su klinci "zeleneli" ako drugi klinac ima bolji automobilčić, a klinka ako joj drugarica ima lepšu šnalu. To je faza odrastanja, baš kao što i u fazu odrastanja spada i da se deca ponekad postide svojih roditelja.
Jbg, mene u sedanaestoj ispred gimnazije čekao dasa na Harliju, i sve su drugarice "zelenele" od zavisti. A ja bila ponosna, ne zbog Harlija, nego zbog toga što me je momak ČEKAO.
Zeleno doba.
A vi, patinirani, zaboraviste kako izgleda biti klinac.
Šta je tu posebno zanimljivo? To što sam mu dala knjigu ili ...? Pa Džek mi je kolega i drug, iako sam ga banovala jedno ... sto puta.
Na prvoj strani knjige su upravo Blejkovi stihovi koje sam navela u postu.
Blejka - da se tako izrazim - odlično (pre)poznajem. Bio mi je ispitno pitanje, a i pre faksa mi je bio jedan od omiljenijih pesnika.