Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da mu bude potaman dok ćurka vrši dudling i istvremeno ponavlja Honululu... al' ćurke ko ćurke, mogu zaboraviti pa u po derneka izvaliti Zanzibar...

:zcepanje: zanzibar ..koliko puta tu zacvokoce vilica..ahhahaha...ili ne daj boze Cacak :zcepanje:

- - - - - - - - - -

:mrgreen:
Šta ti je pokvarena mašta i prljave strasti...
Ne mož ni limunadu da napraviš da se oladiš od Britanki...
A ovdje o nekim radnjama...

Vaaazi ... limunadu :cool: Ijao ko vas ne zna...

- - - - - - - - - -

:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ma to ti je jedno te isto:
Ako hoces dobro - mnogo trosi..
Ako hoces jeftino, raspada se ispod tebe...

E al si ga reko, svaka ti cast :ok:

Volim i ja, nikako nesto dobro da odgledam, sve neke limunadice bre...a sta ima, sta ces gledati?

Ne da gledam, nego da sanjam. Nikad nisam imao noćnu moru, pa da i to probam, kažu da je strava!

E fakat, odoh da balavim jastuk. Ubiću se ako me opet spopadne neki erotski san, dosta mi je mazanje uboja na prsima Pavlovićevom zbog siline udaraca onog zla što ni noću u boksericama ne miruje.

:)

Ponovo, laku noć svima.

а лепота је у оку посматрача, а правде сем божанске нема, а лепо зезање постоји ако неко неког називаш погрдним називима, а модератор тапше. све у свему оно што је горе сад је доле, оно што је глупост сад је памет, оно што је правичност је лицемрје и на крају мржња је љубав:heart:
хвала ти за овај пост
E pa odlučila sam da ne budem više zelena, neću više da budem glavni krivac za sve....dosta mi je svega.....najlakše je mene kriviti....na sreću još kratko..Uživajte

Ustvari, vise ko oni matori slonovi sto lutaju kojekude...........

87176.jpg

:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back