Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ja da odgovorim: to sto je projektovao svoje zelje i namere..
Moja cerka je shvatila, Agatha shvatila, Dzek shvatio, Alex shvatila...samo Jeroh misli da se pokazujem ispred devojcica iz osnovne skole.
To vise govori o njemu.
Dalje, postovi koje je kacio, kao da je pisao pod dejstvom alkohola.Da. Mislim da je alkos.
Ne moram da ga volim, i ne moram da volim svakoga ko udje u ovu kafanu.
Oni koje volim, volim i uzivo.(izuzev jedne, ali nikad nije kasno)

Gogili ocigledno ima potrebu da bude primecena i da ispravlja neke greske iz RL , ovde u virtualu.
Meni je ovde lepo.
Dovoljno je da stavim svakoga ko mi kvari vidik i atmosferu na ignore i eto!

Evo i mene. Saćeš videti kada se i ona pojavi. Ja joj dođem kao potreba, vidiš da je kopala po mom životu i iskopala moja neka prozna dostignuća. Kada sam nestao, i ona je zanemela. Dakle, tu je samo radi mene, ali šta sad da radim. Imam svoju milu ubavu devojku (pffff, hahaha) i hepi sam zauzet, ne gotivim prostakluke i prostakuše, nema tu ni ž od ženstvenosti a psihoterapiju kroz injekciju boc boc ne dam za mufte. Da mi se mila i ubava ne nafrndulji, boc boc bi bio na čisto profesionalnom i humanitarnom nivou.
E tako. Ups, koji propust, saće biti ispravljen:

Dže ste koke (da l' da ubacim i ćurke) evo Zoke inženjera teških mentalnih konstrukcija i bockanja. Fak jeah!

Ozrenka, daj der nam po pivu i pusti Baju litl Knindžera! Kad je dernek nek i klozet gori!

- - - - - - - - - -

"Alkos, alkos nema perspektivu, dobar je čovek, donesi mu pivu" -BMK.

Ozrenka, šta čekaš? Kvikli bona, kvikli!

:)

sugerišeš da neko ovde jeste?

не сугеришем ја, већ неко други, није проблем то проверити

- - - - - - - - - -

Molim samo bez komentarisanja moderacije, posebno ne moderatorke Agathe koja nije veceras prisutna.

geometar da ne kazme sale ..to vazi i za tebe..:D

агати долази друштво:D али ће бачи поглед:per:

A zašto ne bi kada zatvorim oči i prepustim se ugodnim mislima koji mir u dušu donose, i na tren zaustave ledene vetrove kokuzijane koji duvaju kroz puste džepove? Nema brojila nad mislima, ni tarife nad maštom; sve je to mufte.
Šta kokuz može da potroši, ni milijarder ne pokriva.

I prilka da citiram M. Selimovića - San je ono što se želi, a život je buđenje. (moj omiljeni citat, tako živ i prijemčiv!)

Мој омиљени цитат:
не можеш пећину камењем натрпати, нити се свијету колача напећи...
Иако нико не спомиње бетонирање или питуљице...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back