Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako i znam da istina boli...tebe je ocigledno zabolela jer ne umes da prestanes sa svadjom.
Znaci da je nesto u Dzekovom izlaganju pogodilo metu.

Rekao sam ti da je ostar na jeziku.

Sta je ta istina, ja ne znam..ali ocigledno imas potrebu da vratis milo za drago.

Voliš vidim ajd da budem fina da filozofiraš.
Ako idemo tom logikom koju ti postavljaš šta je tebe juče toliko zabolelo?
Šta je to pogodilo metu?
Vidiš meni su najače baš takve izjave.
Priznao ti ili ne nikada ne znaš kakva je osoba sa one druge strane monitora a piše se kao da se sve zna o njoj.

- - - - - - - - - -

Hajde na srpskom...nista te nisam razumeo?

Može ti objasniti Agata ....

Džek samo od tebe zavisi da li će se ovde nastaviti ratovanje ili ne.
To kakve su uličarke ja ne znam jer se ne družim sa takvim osobama a neću zalaziti odakle tvoje poznavanje istih.

Da ti ne šaram po profilu evo ovde ti se obraćam a ti slobodno nastavi dalje ...... pa posle kukaj kod Agate kako si prvi prozvan ti.

Poslala si me u ***** materinu. Toliko o tvojim "kodeksima na forumu" i šuplje da se ne dira u porodicu.

Nisam ni ja cvećka, ali sam makar i grubo dosledan istinskim ljudskim vrednostima, ali ti to nikada nećeš shvatiti jer inat i tvrdoglavost, uz fin ajnšpric razmaženosti ti neće otvoriti oči.

Tvoje pojavljivanje ovde, gde sam godinama, dokazuje da nemaš stida ni srama, Shvatiću to kao teranje inata, pa izvoli, kreni sa uvredama, ja sam spreman.

Agatha, uz najbolju volju i poštovanje ka tebi i ostalim normalnim nikovima, neću se suzdržavati da odgovorim i više nego što treba ako nastavi da pljuje

Voliš vidim ajd da budem fina da filozofiraš.
Ako idemo tom logikom koju ti postavljaš šta je tebe juče toliko zabolelo?
Šta je to pogodilo metu?
Vidiš meni su najače baš takve izjave.
Priznao ti ili ne nikada ne znaš kakva je osoba sa one druge strane monitora a piše se kao da se sve zna o njoj.

- - - - - - - - - -

....

Zeludac, nesto nije bilo u redu sa pivom...

A iskreno, samo Jerohinceva izjava koja je odraz njegovih sopstvenih mastarija...a zatim i sve ostalo sto je lupetao u alkoholisanom stanju.

Evo super, hvala Gogi, sad uživajte.....jako,jako,jako ružno...
I NEOPISIVO DOSADNO...Džek je nastupio bez ikakvog vređanja, a ti si došla da ga provociraš, ima i on profil pa piši tamo...kako je sve ovo odvratno....i nema pobednika...

Poslednja izmena:
Poslala si me u ***** materinu. Toliko o tvojim "kodeksima na forumu" i šuplje da se ne dira u porodicu.

Nisam ni ja cvećka, ali sam makar i grubo dosledan istinskim ljudskim vrednostima, ali ti to nikada nećeš shvatiti jer inat i tvrdoglavost, uz fin ajnšpric razmaženosti ti neće otvoriti oči.

Tvoje pojavljivanje ovde, gde sam godinama, dokazuje da nemaš stida ni srama, Shvatiću to kao teranje inata, pa izvoli, kreni sa uvredama, ja sam spreman.

Agatha, uz najbolju volju i poštovanje ka tebi i ostalim normalnim nikovima, neću se suzdržavati da odgovorim i više nego što treba ako nastavi da pljuje

E, sad mogu da idem, jel'?
Sad kad je zanimljivo postalo?
OOOOOO...proklet bio visak tezine i nisko postavljen drzac zadnjeg svetla...!!!!
Ne vredi, moram da vidim makar na minut sta ce da se desi...?

Misliš da si neka oštra riba, a u stvari si jedna prostakuša uvijena u fini forumski celofan sa kojom ne vredi lepo, uprkos mojim nastojanjima i strpljenju. I jedna lažljiva spletkaruša, dokazao sam to već.

Tvoje pojavljivanje ovde, gde sam godinama, dokazuje da nemaš stida ni srama, a nemaš ni tri pišanja na forumu. Shvatiću to kao teranje inata, pa izvoli, kreni sa uvredama, ja sam spreman.

Agatha, uz najbolju volju i poštovanje ka tebi i ostalim normalnim nikovima, neću se suzdržavati da odgovorim i više nego što treba ako nastavi da pljuje svoju poganštinu.

Ja mogu pet strana braniti svoj stav bez i jedne ružne reči ali to što ti nemaš živaca i znanja terati tako to je tvoj problem. Onog momenta kada si krenuo sa vredjanjem dobio si i ti isto.
To što ti pišeš da sam ja lažljiva, spletkaruša ...... samo govori u prilog mojoj tvrdnji koju sam malo pre iznela da nemate pojma sa kakvom osobom imate raspravu na forumu a iznosite takve stvari :lol: Da ne zamišljaš da si psiholog?

A izjava kako si lepo fogurativno dočarao da nemam ni tri pišanja ovde jeste i to je baš onako u centar :ok:
Pa ti gledaš datum upisa na profilu :lol:
A i to što si godinama ovde opet ti ne daje nikakvo pravo na tapiju. ž
E a sada okrećem list. Nijedna uvredljiva reč ovde ne postoji i Agata ne može brisati moje postove a ja ću tvoje prijavljivati :mrgreen: pa da vidimo.....
Eto jedino priznajem ovo ...... postaću drukara :eek::sad2:

Ja mogu pet strana braniti svoj stav bez i jedne ružne reči ali to što ti nemaš živaca i znanja terati tako to je tvoj problem. Onog momenta kada si krenuo sa vredjanjem dobio si i ti isto.
To što ti pišeš da sam ja lažljiva, spletkaruša ...... samo govori u prilog mojoj tvrdnji koju sam malo pre iznela da nemate pojma sa kakvom osobom imate raspravu na forumu a iznosite takve stvari :lol: Da ne zamišljaš da si psiholog?

To samo tebi nije vidljivo iz tvojih postova?

Boli mene piton šta ćeš ti da braniš i na koliko strana, samo izvoli, svakako neću gubiti vreme na tvoja pravdanja sopstvene bezobraštine. Rekao sam šta sam imao, nisi ti prva ovde sa takvim ponašanjem, ni poslednja.
Dakle, kodeks ponašanja i spominjanje porodice, a? Ccccc... jadno je to, jadno..., no, to nije moj problem.

Dakle, koke moje, šta ima za pit' i jest', a?

Da zakoljemo ćurku pa okrenemo mini ražanj? Ili je roštilj bolji? :)

Evo super, hvala Gogi, sad uživajte.....jako,jako,jako ružno...
I NEOPISIVO DOSADNO...Džek je nastupio bez ikakvog vređanja, a ti si došla da ga provociraš, ima i on profil pa piši tamo...kako je sve ovo odvratno....i nema pobednika...

Ako nadješ jedan jedini moj post ovde sa uvredljivim tekstom izvoli pa sankcioniši.
Kafana ne služi samo za cmok, cmok, gde ste, ajd da pijemo i tako to.....
U kafani se i razgovara i raspravlja i brane suprotni stavovi e sad da li sa ružnim rečima ili ne, nikada ne zavisi samo od jedne osobe zato molim te.....
Eto sve javno da ne ispadne da se šlihtam a da se ti izvinjavaš zbog našeg- mog ponašanja.

Boli mene piton šta ćeš ti da braniš i na koliko strana, samo izvoli, svakako neću gubiti vreme na tvoja pravdanja sopstvene bezobraštine. Rekao sam šta sam imao, nisi ti prva ovde sa takvim ponašanjem, ni poslednja.
Dakle, kodeks ponašanja i spominjanje porodice, a? Ccccc... jadno je to, jadno..., no, to nije moj problem.

:)
Roštilj i kolači začinjeni mojom žuči i suzama....Al ajmo da jedemo molim te....i pivo je dobro...

Ili je roštilj bolji? :)

..:rotf:

Ako nadješ jedan jedini moj post ovde sa uvredljivim tekstom izvoli pa sankcioniši.
Kafana ne služi samo za cmok, cmok, gde ste, ajd da pijemo i tako to.....
U kafani se i razgovara i raspravlja i brane suprotni stavovi e sad da li sa ružnim rečima ili ne, nikada ne zavisi samo od jedne osobe zato molim te.....
Eto sve javno da ne ispadne da se šlihtam a da se ti izvinjavaš zbog našeg- mog ponašanja.
Danas si ti počela si sa provokacijama, nisu sve kafane odvratne krvave arene, negde se i jede i pije....

Sad neka vam je prijatno pa izvolte večeras na večeru jer najverovatnije mi ćemo ovde svratiti tada, pa da ne ispadne da smo bezobrazn i negosoljubivi pa vas nismo pozvali.
Izgleda mnoge živuljke će stradati danas zbog jela ....

- - - - - - - - - -

Danas si ti počela si sa provokacijama, nisu sve kafane odvratne krvave arene, negde se i jede i pije....

Briši ako ima nešto uvredljivo to ti je posao..... prijatno

Brzi, ova je punjena brate... no, bacićemo je, jagnjetina ruzl sve u 16!

5297898416_d6eb491801_z.jpg

th

Sad neka vam je prijatno pa izvolte večeras na večeru jer najverovatnije mi ćemo ovde svratiti tada, pa da ne ispadne da smo bezobrazn i negosoljubivi pa vas nismo pozvali.

A? No compredo espanjol :)

Ček, "vi" ste gostoljubivi koji se najavljujete na večeru?

Joj kuku, bež'mo koke moje, ponovo odosmo u PM :)

Brzi, ova je punjena brate... no, bacićemo je, jagnjetina ruzl sve u 16!

Pogledajte prilog 333153

th

Ma curka mi se popela na vrh one stvari...tako da prelazim na janjetinu.
Curku ignorisem, suvise je suva i matora za moj ukus.

- - - - - - - - - -

Od kad se poziv na večeru smatra pretnjom?
U mom kraju to je odraz kulture ......

Pogotovo kultorno je pozvvati samog sebe na veceru..:rotf:
Povlacim rec...mislim da si smehotresna....:rotf:

Od kad se poziv na večeru smatra pretnjom?
U mom kraju to je odraz kulture ......
E Gogi ovo stvarno nije u redu...baš nije...a ne mogu da verujem da ti to radiš..ironija je nepotrebna...šta treba da očekujem...jel STVARNO misliš da je to dobar fazon...ajde izvolite, sebe blamirate, ponesite što više oružja možete i udrite...JUNAČKI...rasturite ovo kao i Religion...mnogo dobra fora, da se ponose ljudi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back