Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NIJE, on je starosedelac i domaćin ovde

ма џек је он, схвата шалу:D

невезано, шта то има везе са староседеоцима и домаћинама.
шта тек онда ја да кажем када би на тај начин гледао или неко ко је још пре мене овде био или оснивач.
ако имају неки посебан статус за овај пдф "староседеоци" " да знам онда ђе ми је место

ма џек је он, схвата шалу:D

невезано, шта то има везе са староседеоцима и домаћинама.
шта тек онда ја да кажем када би на тај начин гледао или неко ко је још пре мене овде био или оснивач.
ако имају неки посебан статус за овај пдф "староседеоци" " да знам онда ђе ми је место
nisam tako mislila, aman zaman, nemoj i ti dragi moj druže, juče me ubiše načisto, čim vidim nagoveštaj bilo kakve nelagodnosti, odmah mi kreću tikovi....i gorke suze....

nisam tako mislila, aman zaman, nemoj i ti dragi moj druže, juče me ubiše načisto, čim vidim nagoveštaj bilo kakve nelagodnosti, odmah mi kreću tikovi....i gorke suze....

нећу због тебе - наравно
онда претпостављам да дозвољаваш да се зезам
а неки нек се опусте нисам дошао да отимам :D

Hajde ne kukaj ..... toliko puta smo banovani tako da i ti možeš slobodno da deliš kazne neće ti niko zameriti :D
Vežbaj se na nama :zag:

Mislim da sam neprikosnoven ovde, apsolutni autoritet i starosedelac bananalenda. Ponosan sam na to svoje dostignuće.
Borac me mnogo puta poslala na spomenutu destinaciju, a opet sam dobar sa njom, čak i u RL. Život piše drame, forumski život čuda! Agatha darling, možeš da me bananuješ kad god poželiš...

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena od moderatora:
jao meni kukavici sinjooooooooj
nema ovde otimanjaaaaaaaaaaaaa jojojoj
treba ljudi da se upoznajuuuuuuuuuuuuu joj
onda ćemo da bančimo lepooooooooooo joj
(zamislite melodiju od narikače)

па какав сам дочек имао као да ћу да им узмем нешто
можда финоћу:confused: :hahaha:

ма пуцај агата навикли смо ми да црнимо а и лето је баш ће лепо да нам стоји бојица

jao meni kukavici sinjooooooooj
nema ovde otimanjaaaaaaaaaaaaa jojojoj
treba ljudi da se upoznajuuuuuuuuuuuuu joj
onda ćemo da bančimo lepooooooooooo joj
(zamislite melodiju od narikače)

Jooooj Agata ne znam da li da se smejem ili da kao ostanem ozbiljna :D

Hajde društvo svi da malo prikočimo.
Došli smo ovde jer Agatu znamo a i nije nam namera niti da nešto oduzimamo (a i nema šta) niti da ratujemo (imamo za to već bojno polje).

Mislim da sam neprikosnoven ovde, apsolutni autoritet i starosedelac bananalenda. Ponosan sam na to svoje dostignuće.
Borac me mnogo puta poslala na spomenutu destinaciju, a opet sam dobar sa njom, čak i u RL. Život piše drame, forumski život čuda! Agatha darling, možeš da me bananuješ kad god poželiš...

E ako te ovo ne izvuče u tvojoj biografiji, onda ništa neće :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back