Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veruj mi Biki, mada posle one teretane - ne bih ti se zamerala:D, to su ''osobe'' za izbegavanje, a srećom ovde ne dolaze u naše leglo razvrata, jedna je u fazonu sexa isključivo u braku, a druga misli da je sex loš....sem Astralnog....no da ih ne pominjemo...bežte uroci ko Turci niz potoci...pu, pu, pu....

Šta se štrecaš?
Kad mogu tamo da ih nagazim ovde bi to već bilo mnogo lakše :cool:
Ipak smo mi poznati kao fanatici i to ja kao sektaš :mrgreen:

On jeste Petao u kineskom horoskopu a i džentlmen je....

Zaboravila si vic koji sam pričala o petlu i džentlmenu :D

Aha, pa ok, ponecu rukavice :whistling:
Odoh, stigla voda, sudovi placu iz sudopere za mnom...ladno nam iskljucili vodu na 30 stepeni :evil:
Ja imam vode, sudovi plaču, al nek plaču i dalje...teta mora još malo da priča....

- - - - - - - - - -

Ko je smrduša? Džek se odavno nije dohvatio, a impozantna lista banova kazuju mnoge pobedničke priče, kao medalje blistaju na grudima mog forumskog napora!

Brit, povedi me u boj, i koračaj uz Tigra koji stazom uništenja hodi!
Veruj mi Tigre, ovo nije protivnik dostojan Tigra iz Šaolina, ne pristaje mu da gazi smrdibube....i zaradi gomilu banova nepotrebno...

A bre Gogi, nemoj da ih ložiš, MOLIM TE....ne treba im takvo iskustvo....

ćutim
961527736.gif
mada nisam je ja prva spomenula :D

Ko je smrduša? Džek se odavno nije dohvatio, a impozantna lista banova kazuju mnoge pobedničke priče, kao medalje blistaju na grudima mog forumskog napora!

Brit, povedi me u boj, i koračaj uz Tigra koji stazom uništenja hodi!

Kralj Bananalenda, legenda forumskih ,dohvatavanja,, sa kojekakvim pacijentima :worth:
Od silnih medalja sto sjaje sa junackih grudi mozes lep oklop da nabudzis, naravno da te vodim u boj ..ali cekaj da operem sudove,jbg...kuca je na prvom mestu :D

- - - - - - - - - -

Dovoljno je samo biti direktna ...... napiše joj da je glupa, tupa i još svašta nešto.
Bitno da je direktno da ukapira, jer ako je samo malo uvijeno neće razumeti i spremi se za prinudni godišnji odmor :D

:zcepanje:

Kažite mi nik tog zlotvora koji se drznuo na moje koke. Pokažite svojim prstićima i lakiranim noktima na tu vašku, da se sa usudom spoji! Zborite gde se krije taj fekalni iscedak, i njene suze će da budu mleko u kojem će se moje koke smejući brčkati!

A gde to idete da ratujete kad ne znate ni ko vam je protivnik :zcepanje:

Umem ja da nanjusim dijabole, ne sekiraj se..

- - - - - - - - - -

A Brzi jase makinu, sad kad je gusto...eeeee...nikad junak od njega :roll:

- - - - - - - - - -

Kažite mi nik tog zlotvora koji se drznuo na moje koke. Pokažite svojim prstićima i lakiranim noktima na tu vašku, da se sa usudom spoji! Zborite gde se krije taj fekalni iscedak, i njene suze će da budu mleko u kojem će se moje koke smejući brčkati!

Objasnio si :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back