BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Veruj mi draga - mnogi to pokušavaju godinama, ali je to hibridni trol mutant, apsolutno neuništiva, ona opstaje a ljudi banovani, ne isplati se...
Takve najvise volim, to je izazov za mene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veruj mi draga - mnogi to pokušavaju godinama, ali je to hibridni trol mutant, apsolutno neuništiva, ona opstaje a ljudi banovani, ne isplati se...
Veruj mi Biki, mada posle one teretane - ne bih ti se zamerala, to su ''osobe'' za izbegavanje, a srećom ovde ne dolaze u naše leglo razvrata, jedna je u fazonu sexa isključivo u braku, a druga misli da je sex loš....sem Astralnog....no da ih ne pominjemo...bežte uroci ko Turci niz potoci...pu, pu, pu....
On jeste Petao u kineskom horoskopu a i džentlmen je....
Naročito onaj moj selfi gde sam zinuo kao da sam video osmo čudo... brrr...
Sad si me podsetila, a znaš da sam ja nekad sporopaleća....Šta se štrecaš?
Kad mogu tamo da ih nagazim ovde bi to već bilo mnogo lakše
Ipak smo mi poznati kao fanatici i to ja kao sektaš
Zaboravila si vic koji sam pričala o petlu i džentlmenu![]()
Takve najvise volim, to je izazov za mene![]()
Ako voliš stalnu svadju i ratovanje a ti izvoli na religiju tamo je uvek neka tuča u kafani ..... ups, nemamo više kafanu ali tuču i dalje imamo![]()
E dušo, sa ovom nema poštene borbe, o tome ti pričam, ni intelektualno, ni hrabro, u tome je stvar...Ma navikla am ja na takva sraanja, a bas mi ovih dana treba sparing partner, otisao mi trener na odmor![]()
E dušo, sa ovom nema poštene borbe, o tome ti pričam, ni intelektualno, ni hrabro, u tome je stvar...
Ma navikla am ja na takva sraanja, a bas mi ovih dana treba sparing partner, otisao mi trener na odmor![]()
Ja imam vode, sudovi plaču, al nek plaču i dalje...teta mora još malo da priča....Aha, pa ok, ponecu rukavice
Odoh, stigla voda, sudovi placu iz sudopere za mnom...ladno nam iskljucili vodu na 30 stepeni![]()
Veruj mi Tigre, ovo nije protivnik dostojan Tigra iz Šaolina, ne pristaje mu da gazi smrdibube....i zaradi gomilu banova nepotrebno...Ko je smrduša? Džek se odavno nije dohvatio, a impozantna lista banova kazuju mnoge pobedničke priče, kao medalje blistaju na grudima mog forumskog napora!
Brit, povedi me u boj, i koračaj uz Tigra koji stazom uništenja hodi!
E dušo, sa ovom nema poštene borbe, o tome ti pričam, ni intelektualno, ni hrabro, u tome je stvar...
A bre Gogi, nemoj da ih ložiš, MOLIM TE....ne treba im takvo iskustvo....Onda samo izvoli ...... ja kad se pojavim svi su odmah u mobilnom stanju za brisanje, tebe ne bi dirali jer si nova![]()
Ko je smrduša? Džek se odavno nije dohvatio, a impozantna lista banova kazuju mnoge pobedničke priče, kao medalje blistaju na grudima mog forumskog napora!
Od kad sam na krsti, bar jedna osoba joj svakodnevno to napiše, i dobije ban...Dovoljno je samo biti direktna ...... napiše joj da je glupa, tupa i još svašta nešto.
Bitno da je direktno da ukapira, jer ako je samo malo uvijeno neće razumeti i spremi se za prinudni godišnji odmor![]()
A bre Gogi, nemoj da ih ložiš, MOLIM TE....ne treba im takvo iskustvo....
Ko je smrduša? Džek se odavno nije dohvatio, a impozantna lista banova kazuju mnoge pobedničke priče, kao medalje blistaju na grudima mog forumskog napora!
Dovoljno je samo biti direktna ...... napiše joj da je glupa, tupa i još svašta nešto.
Bitno da je direktno da ukapira, jer ako je samo malo uvijeno neće razumeti i spremi se za prinudni godišnji odmor![]()
Dovoljno je samo biti direktna ...... napiše joj da je glupa, tupa i još svašta nešto.
Od kad sam na krsti, bar jedna osoba joj svakodnevno to napiše, i dobije ban...
A gde to idete da ratujete kad ne znate ni ko vam je protivnik![]()
Kažite mi nik tog zlotvora koji se drznuo na moje koke. Pokažite svojim prstićima i lakiranim noktima na tu vašku, da se sa usudom spoji! Zborite gde se krije taj fekalni iscedak, i njene suze će da budu mleko u kojem će se moje koke smejući brčkati!
Umem ja da nanjusim dijabole, ne sekiraj se..