BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Naj je bolje to navabiti ovamo, pa zatuči u fulu.
Slazem se, ali ne zalazi to medj normalan svet..nema sanse isterati iz jazbine, jedino krpe da zapalimo pa nahuskamo na ovamo mukice

- - - - - - - - - -

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naj je bolje to navabiti ovamo, pa zatuči u fulu.
Dali ste previše reputacija u zadnja 24h. Molimo Vas da probate kasnije
Ovu je najlakše nanjušiti tako da ti neće biti problema ja moram da ćutim, vidiš da mi Agata ne da da pričam
![]()
ne, ne, ne, to nisu kotači sudbine, nego zlog usuda...koji nikom ne bih poželela...i nema saveznike...već neshvatljiv karakter, nevredan baktanja istim, to je, Džek moj dragi, vrsta trola koja je nije inspirativna....Ko su joj saveznici a ko senke iz moderatorskog tima?
Dostavite Tigru operativna saznanja, pa da se kotači sudbine pokrenu!
ovo vam Agata savetuje ko sestra, drugarica, teta.....za opšte dobro, zato što vas volim.....Agata mora da se slusa, ako ona kaze pssssst..onda tako treba da bude
Nemam sad vremena, nagazicu je drugi put![]()
buona notte signorina....Guten nacht meine fraundeal ga sklepah...laku noc
![]()
Dobro, ode i Tajger da balavi jastuk i podari komšijama hrkanje koje Rihtera zabrinjava!
ne, ne, ne, to nisu kotači sudbine, nego zlog usuda...koji nikom ne bih poželela...i nema saveznike...već neshvatljiv karakter, nevredan baktanja istim, to je, Džek moj dragi, vrsta trola koja je nije inspirativna....
Pred spavanje i razdrmavanje temelja hrkom, jedna mala tajna. Naime, operativnim radom uguzavanje na njenu listu omiljenih, dolazim do određenih saznanja, dobijem poverenje i uživam u milosti te gnjidice. Cilj je Fb profil, ili sl. Samo fotke da se dočepam. U datom trenutku, pažljivo vrebanim, nož u leđa a drugi pod grlo.Registracija na neki online dating sajt sa fotkom gnjide, pod grupno i lezboz a link na Krstu. vredi jedan ban. Vredi i nekoliko.
I nad vaškama vaška postoji.
No, verujem da nije vredna tolikog truda.
Lepo spavajte, ulepšali ste mi veče, baš sam ponosna na vas sve.....Pred spavanje i razdrmavanje temelja hrkom, jedna mala tajna. Naime, operativnim radom uguzavanje na njenu listu omiljenih, dolazim do određenih saznanja, dobijem poverenje i uživam u milosti te gnjidice. Cilj je Fb profil, ili sl. Samo fotke da se dočepam. U datom trenutku, pažljivo vrebanim, nož u leđa a drugi pod grlo.Registracija na neki online dating sajt sa fotkom gnjide, pod grupno i lezboz a link na Krstu. vredi jedan ban. Vredi i nekoliko.
I nad vaškama vaška postoji.
No, verujem da nije vredna tolikog truda.
fotku već imamo svi
![]()
Pa šta ćekate, limun da poraste?
No, kako god, dobro veli Agatha. Skoro da ste uspeli da me naložite![]()
Nije vredna pogleda Džek, daleko je od privlačnog....Pa šta ćekate, limun da poraste?
No, kako god, dobro veli Agatha. Skoro da ste uspeli da me naložite![]()
Nije vredna pogleda Džek, daleko je od privlačnog....
Ma poplašio bi se čak i hrabri Tigar, zamisli da je sanja....nemoj takobaš je cool
![]()
Kroz izmaglicu sećanja mi promiče neka legenda iz Tigrove mladosti, kad je ponesen atmosferom na svadbi i obilato počašćen Bahusovim darovima, zapalio poljski Wc, tako li beše, o Tigre?Kad je dernek, nek' i klonjara gori!