Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovu je najlakše nanjušiti tako da ti neće biti problem :D a ja moram da ćutim, vidiš da mi Agata ne da da pričam
961527736.gif.pagespeed.ce.aEDfP_20K6.gif

Agata mora da se slusa, ako ona kaze pssssst..onda tako treba da bude :mrgreen:
Nemam sad vremena, nagazicu je drugi put ;)

ne, ne, ne, to nisu kotači sudbine, nego zlog usuda...koji nikom ne bih poželela...i nema saveznike...već neshvatljiv karakter, nevredan baktanja istim, to je, Džek moj dragi, vrsta trola koja je nije inspirativna....

Pred spavanje i razdrmavanje temelja hrkom, jedna mala tajna. Naime, operativnim radom uguzavanje na njenu listu omiljenih, dolazim do određenih saznanja, dobijem poverenje i uživam u milosti te gnjidice. Cilj je Fb profil, ili sl. Samo fotke da se dočepam. U datom trenutku, pažljivo vrebanim, nož u leđa a drugi pod grlo.Registracija na neki online dating sajt sa fotkom gnjide, pod grupno i lezboz a link na Krstu. vredi jedan ban. Vredi i nekoliko.

I nad vaškama vaška postoji.
No, verujem da nije vredna tolikog truda.

Pred spavanje i razdrmavanje temelja hrkom, jedna mala tajna. Naime, operativnim radom uguzavanje na njenu listu omiljenih, dolazim do određenih saznanja, dobijem poverenje i uživam u milosti te gnjidice. Cilj je Fb profil, ili sl. Samo fotke da se dočepam. U datom trenutku, pažljivo vrebanim, nož u leđa a drugi pod grlo.Registracija na neki online dating sajt sa fotkom gnjide, pod grupno i lezboz a link na Krstu. vredi jedan ban. Vredi i nekoliko.

:zcepanje: fotku već imamo svi :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Lepo spavajte, ulepšali ste mi veče, baš sam ponosna na vas sve.....:heart::heart::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back