- Poruka
- 5.289
Džek, odvikao sam se od dolaska u kafanu jer te nije bilo.
sad se opet navikavaj: )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Džek, odvikao sam se od dolaska u kafanu jer te nije bilo.

Mada, ko ima umeće i posebnu pažnju posveti posebnoj nozi, mož da začuje i predenje kralja džungle (koje sledi posle gromoglasne rike)

I, da Alex... Vuna se skida PRE UPOTREBE.

Neverending storyMada, ko ima umeće i posebnu pažnju posveti posebnoj nozi, mož da začuje i predenje kralja džungle (koje sledi posle gromoglasne rike)
![]()
Nezi nogeNozi ili nezi?![]()

Joj nauči i mene, doduše meni treba pomoć oko magaraca jer se za takve lepimAha...ti mislis da ja ne znam sa ovcama![]()
Joj nauči i mene, doduše meni treba pomoć oko magaraca jer se za takve lepim
Samo je bitno da se dobro povuku za usi!E svaka ti je na mestu!!!!!!!Pa nisi ni ti blesava.Imaju magarci neke svoje dobre straneSamo je bitno da se dobro povuku za usi!
Zamislila sam sad simpatičnu scenu - Brzi na makini, a mi svi odavde na njemu stojimo raspoređeni u zadivljujuću formaciju, ko kineski akrobati, a on ga nagario.......
![]()
A čika Siza će posle da popravlja razvaljeno ogibljenje...Zamislila sam sad simpatičnu scenu - Brzi na makini, a mi svi odavde na njemu stojimo raspoređeni u zadivljujuću formaciju, ko kineski akrobati, a on ga nagario.......

Na toj slici se ne zna čija je (noga) u čijoj.
Pa nisi ni ti blesava.Imaju magarci neke svoje dobre straneSamo je bitno da se dobro povuku za usi!