marsijaner
Legenda
- Poruka
- 55.390
![]()
![]()
A evo mi ga i Marsi
![]()
Ijao sto je lepo, sto smo lepi ovde....Jes vala , sada mi je toooooplo oko Serceta,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
A evo mi ga i Marsi
![]()

Kad sam imala 8 GODINA, videla sam lika koji se popeo na prozor od kupatila, uhvatio se za rešetke i PILJIO u mene dok se tuširam. Kad sam imala 11 GODINA, drugi lik me je pratio od škole do kuće i takođe se popeo na prozor od kupatila i gledao. Imam i gadnijih priča, srećom nisu bila silovanja u pitanju.E vidim Ja da bih imao dosta posla tj moj kauc bi bio vruc, koliko bi se tu brzo menjali........ forumasi/ce
Sto se tice muvanja na Netu- Virtualnom zivotu, moze se i kazati da je moderan nacin B Z.....i da ljudi u svojoj masti prelaze sve granice a o pristojnosti, veoma rado, cim ne dobiju ono sto su pozeljeli.
Iza ekrana se kriju razlicite licnosti sa razlicitim pobudama, pa pogledajte koliko ima predatora na malu decu.
Zato neka vas ne zabrinjava rastuci trend narusavanja- takozvanog drugarstva- prijateljstva. To je normalno![]()
Kad sam imala 8 GODINA, videla sam lika koji se popeo na prozor od kupatila, uhvatio se za rešetke i PILJIO u mene dok se tuširam. Kad sam imala 11 GODINA, drugi lik me je pratio od škole do kuće i takođe se popeo na prozor od kupatila i gledao. Imam i gadnijih priča, srećom nisu bila silovanja u pitanju.

ali hvala bogu odavno nisam imala takvo iskustvo...
Mene su manijaci saletali u srednjoj skoli, pratili od busa do skole, nikad nisam smela da idem sama
uzasavam se bolesnika po autobusima, takvi su me do skoro ,,cesali,, po smrdljivom gradskom prevozu, dok nisam jednom povela
mog ,, telohranitelja,, te je jednoj majmuncini objasnio neke stvari, ali covece kad te hoce- hoce te, ladno sam pricala
kolegi kako mi se to stalno desava i krenuo je taj dan sa mnom drugim prevozom, nisam ocekivala da ce se bas tada desiti ali desilo se
Ebo mu je kevu, onaj sisao na prvoj stanici i verovatno nastavio ,,posao,, u sledecem busu...
E sad, ne znam koji je razlog, nije da nmi nedostajuali hvala bogu odavno nisam imala takvo iskustvo...
Fuuuj bre !!! Sta sve gamize po ovom lepom gradu...![]()
)!!!! 

A pa mi žene smo MULTITASKINGnikada se nisam vozio gradskim prevozom u BG-u, ovde...samo par puta tramvajem.
opticki vidjeni busevi u BG-u su...
kakvi li su tek unutra
ipak ste tu![]()
, malo kuvam, malo pričam sa vama, malo telefonom, malo režem diskove. A tramvaj OBOŽAVAM kao prevozno sredstvo, mada to sa manijacima nema veze, jednom mom sirotom drugu se u tramvaju, pijanac koji je sedeo iza njega, ispovraćao za vrat, eto i to može da se desi, mogla bih knjigu da napišem o neverovatnim i bizarnim događajima iz prvenstveno mog a i života mojih prijatelja.
Uh, tek gradski prevoz (jednom sam sirotog lika laktom izbubetala u neviđenoj gužvi, jer sam sve vreme na pozadini osećala nešto tvrdo a duguljsto, a još je i dahtao, međutim dahtao je od gužve i vrućine a nosio je PRAZILUK s pijace)!!!!
Ali si bar bila malo starija, a verujem da si i tada imala ''atribute'' od kojih stvarno može da se pobenavi, ali ja sirota samo 8 godina![]()
kraljice 
nikada se nisam vozio gradskim prevozom u BG-u, ovde...samo par puta tramvajem.
opticki vidjeni busevi u BG-u su...
kakvi li su tek unutra
ipak ste tu![]()

Svašta druže, toga ni na Marsu nema...Au, Au sta se to radilo....cccc![]()

A pa mi žene smo MULTITASKING, malo kuvam, malo pričam sa vama, malo telefonom, malo režem diskove. A tramvaj OBOŽAVAM kao prevozno sredstvo, mada to sa manijacima nema veze, jednom mom sirotom drugu se u tramvaju, pijanac koji je sedeo iza njega, ispovraćao za vrat, eto i to može da se desi, mogla bih knjigu da napišem o neverovatnim i bizarnim događajima iz prvenstveno mog a i života mojih prijatelja.

E roknula bih se, majke mi![]()

A ima i gora priča:E roknula bih se, majke mi![]()
Pa kakve traume po prevozu dozivljavam nije ni cudo...idemo na mars,idemo na mars![]()

A ima i gora priča:
Moj drug se davnih osamdesetih zaposlio preko leta kao kondukter ne bi li zaradio pare za more (tad je bila fora da SAM zaradiš pare, što uopšte nije loše, veći si šmeker nego kad ti daju matorci). Uglavnom, nekom putniku se pripita baba POKAKILA na cipelu, a on užasnut išamarao mog jadnog druga kao odgovorno lice!!! Kažem ja, imam dosta materijala za bizarnu zbirku humoreski iz realnosti.
jok, ne tako daleko
ima...blize
A ima i gora priča:
Moj drug se davnih osamdesetih zaposlio preko leta kao kondukter ne bi li zaradio pare za more (tad je bila fora da SAM zaradiš pare, što uopšte nije loše, veći si šmeker nego kad ti daju matorci). Uglavnom, nekom putniku se pripita baba POKAKILA na cipelu, a on užasnut išamarao mog jadnog druga kao odgovorno lice!!! Kažem ja, imam dosta materijala za bizarnu zbirku humoreski iz realnosti.

Auuuuuuuuuuuuuta fora je bila normalna u mojoj mladosti a bome, mnogi su i sami finansirali svoje studije...
ovde se tako odgajaju deca, da nauce sta je zivot i sta su odgovornosti
mnogo pametna vaspitna metoda.
a ne kao jedan moj poznanik (generacija malo starija,u BG-u), kazem mu:
idemo do grada da se malo opustimo...
ne mogu, dete mi ostaje samo kuci, moram da vidim sta da mu kupim za veceru...
pitam (naivno), koliko ti godina ima...dete
kaze: triesosam
![]()

dete debil ... ne razumem te ,, mozgove ,, zasto to tako..??Auuuuuuuuuuuuu![]()

dete debil ... ne razumem te ,, mozgove ,, zasto to tako..??

Pa verovatno (ako ''dete'' nije stvarno ometeno u razvoju) su tu roditelji krivi, što su ih bolesno razmazili...dete debil ... ne razumem te ,, mozgove ,, zasto to tako..??

Pa verovatno (ako ''dete'' nije stvarno ometeno u razvoju) su tu roditelji krivi, što su ih bolesno razmazili...