Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo svima!
Ja dosao iz Skoplja...upravo...
sad dva dana posla u radionici, pa idem za Novi Sad, pa malko rada u radionici, pa Skoplje opet...
M, cevapi nisu ni prineti nasim...
Makedonke nisu ni prineti nasim devojkama...
Klopu serviraju sa obilatim kolicinama trava koje nazivaju "salate"..
bez zacina.
Spomenika imaju za dve normalne drzave.

Uzeleo sam vas se, ali jos ne mogu da se posvetim odmoru...dok ima posla, radim....

Biki, ljubac!!!

Svima ostalima veeeliki pozrav!!!

Kam sreće da skitam, ušinula sam leđa pa slabo sedim a i gosti me obilaze, pa samo virnem da vas pozdravim:( Mada se tako više čita a manje bulji u monitor. Imam i lap top ali ne podnosim touch pad, pa svejedno moram na nekom stolu da radim zbog miša. A vama se divim kako možete oči da bečite na telefonima, moj čovek ima baš veliki monitor na telefonu, ali to mogu da koristim samo za neke osnovne informacije, u Androidu je ceo interfejs Krste malo drugačiji, ja sam vizuelni tip i volim da mi je sve pregledno.

Ma nešto čudni ovi dani, danas sam bila na času, jedva sam se sakata odvukla, kad i učenica se skrljala niz stepenice, siroto dete, nije opasno al je sve boli pa smo naizmenično zakukavale. A posle me zove drugarica, kaže pala sa stolice i sjebala koleno.

Ma i ja mrzim telefone, to samo kad je frka...a vise ni tad..dok ne platim deset hiljada koje su mi napakovali,lopovi :evil:

Telefoni su obična patka za staparce (piroćance, ko više voli), za one koji kupuju kao blesavi, samo one stvari za koje misle da ako već moraju da plate jednu spravu, dobiju u njoj još najmanje tri, a asve ćetriri rade perfektno kao da su kupili sve te četiri sprave odvojeno.
Šio mi ga JWB Jr.
1. Mobilni telefon +SMS, lepa i korisna stvar, rešava masu problema pogotovu onima koji žive od njihovog rešavanja, plaćeno odrađeno.
1a. Fotoaparat, skoro mufte, prišabačeno skoro bez smisla, al ajd recimo skoro za iste pare.
Sposobnosti? Koliko para toliko i sposobnosti, (Bubu živi od originalne verzije ove izreke)
1b. Internet. Ajme majko, trebali su uz tu opciju da dele i naočare za čitanje plus bonus preglede kod očnog lekara naravno samo u roku dok traje ugovor. Mislim da bi išlo čak kod psihijatra, naročito na podrućjima sa tunjavim GPRS signalom. Cena, sitnica ali je zato sve fer
1c. Vizuelne i tonske poruke, Ne umem da se izrazim bez psovanja, žao mi je.

Ma bezobrazni su bre, ne znam, cekam taj odgovor na zalbu, nemam neke velike nade da cu se izvuci bez da platim ...a da su dzukele, jesu !

- - - - - - - - - -

Ulazi mlada žena kod pedijatra, unosi bebu i objašnjava:
- Doktore, molim vas za mišljenje. Beba ne dobija dovoljno na težini, čak je prošle nedelje izgubila 100 grama...
- Kako se beba hrani?
- Sisa...
- Molim vas svucite se do pojasa!
Ona se svuče i doktor joj počne stezati dojke, masira ih, vuče bradavice i na kraju počne sisati jednu. Konačno dijagnosticira:
- Nije ni čudo da dete gubi težinu, pa vi uopšte nemate mleka!
- Naravno da nemam, to je sestrino dete, ali ipak mi je drago što sam došla.....

Dzeni Dzozef /kada je imala 34 godine/ 15.10.1996.

OPOMENA

Kada ostarim nosiću haljinu boje purpura
I crven šešir koji ne ide a i ne stoji mi,
Trošiću penziju na piće, letnje rukavice i satenske cipele
I pričati kako nemam para ni za hleb.
Kada se umorim sešću na ivičnjak,
Skupljaću reklamne uzorke po radnjama i pritiskati alarmnu dugmad
Vući štap uz gelendere
Nadoknadjivaću propušteno u trezvenoj mladosti.
Izlaziću na kišu u kućnim papučama
Brati cveće po tudjim baštama
Gomilaću pera, olovke i druge tričarije
I početi da pljujem.

A sada još moramo paziti da nam odeća ne pokisne
Plaćati na vreme kiriju i ne psovati na ulici
Pružati dobar primer deci
Pozivati prijatelje na večeru i čitati novine.

A možda bi trebalo da se već pomalo pripremam
Da ljudi koji me znaju ne budu iznenadjeni
Kad odjednom ostarim i počnem purpurno da se odevam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back