Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar i tebi dan, tek kad sam ti poslala poruku, videla sam da si Mod, pa sam zato pomislila da si Mici, baš lepo što nam oživljavaš kafanu. Evo malo i od mene, posle pića ili za one kojima je još rano za vatrenu vodu:
http://www.worldofdesigners.com/wp-content/uploads/2013/07/lens18943684_a1906619f6be8d1739820568111792ad.jpg][/QUOTE]

Kako to misliš rano?

Dobar i tebi dan, tek kad sam ti poslala poruku, videla sam da si Mod, pa sam zato pomislila da si Mici, baš lepo što nam oživljavaš kafanu. Evo malo i od mene, posle pića ili za one kojima je još rano za vatrenu vodu:

Mnogi na početku ne primete s kim pišu :D i ja volim kafane da skupljam društvo i pare :zper:

Rano, misliš, za vatreno krštenje? :flert:

i vala za kaficuuuu, lep izbor :aha2:

- - - - - - - - - -

Meni :zcepanje:je rano, slušam savet Indijanca iz Taličnog Toma: ''Meni ja vrač savetovao da ne pijem vatrenu vodu dok brat Sunce ne zađe za horizont!

vatrena voda se javlja u prisustvu Sunca, znači da ima lep odsjaj na vodi, e tako li? :cool:

Mnogi na početku ne primete s kim pišu :D i ja volim kafane da skupljam društvo i pare :zper:

Rano, misliš, za vatreno krštenje? :flert:

i vala za kaficuuuu, lep izbor :aha2:

- - - - - - - - - -

vatrena voda se javlja u prisustvu Sunca, znači da ima lep odsjaj na vodi, e tako li? :cool:
Oduvek sam slabo prerađivala alkohol po dnevnom svetlu - valjda mi je tako ustrojen bioritam, te kad bih tada popila, videla bih odsjaje svuda, a ne samo po vodi...(prvenstveno zvezde oko glave jer bih negde ljosnula)...

Pa što ne reče ;)

Imaš ovde koliko oćeš po izboru. :flert:

Izvol'te zeleni čaj
zeleni-caj.jpg

Ne secam se zaista, daj malu pomoc, prvo slovo prethodnog nik-a?
Koji bre kinezi, pa tek oni prave one ,alecke za one njihove malecke kineskinjice...ja to kupujem u army shopu, znas ono,padobrani,ovo-ono..:mrgreen:

- - - - - - - - - -

1475905_572139989537535_1587790317_n.jpg

:cool:

Ne secam se zaista, daj malu pomoc, prvo slovo prethodnog nik-a?
Koji bre kinezi, pa tek oni prave one ,alecke za one njihove malecke kineskinjice...ja to kupujem u army shopu, znas ono,padobrani,ovo-ono..:mrgreen:

- - - - - - - - - -

1475905_572139989537535_1587790317_n.jpg

:cool:

sutra ću ti reći na repku, ovako sam sve istrošila :D

o da da, naše su kvalitetnije od njihove. :brus:

ne, nema nikakvog šijuna među nama, nego sam porasla. :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back