- Poruka
- 5.289
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam tako fiiiino odspavala jednu partiju a radno vreme teceeeeee....![]()
Živeo samopravni socijalizam!
a i mi cigani imamo dusu 

Zdravo dragi moji, uh kakav grozan dan.
Danas mi drugarica pisala - otišla je u Minhen da radi i upiše postdiplomske, i posla mi ovu sliku - obukli je za Oktobarfest. Lepa devojka i dobra drugarica!
Pogledajte prilog 307766

Ma svi su veliki i sposobni, objavi generalni štrajk i idi se odmori!I meni je to iz skole ostalo
Evo mene,dodjoh kuci, umorna sam ko pas, a svi nesto hoce bre!!!
Evo i mene sa tobom!Vazi, pa kad izadjem iz strajka sacekace me haos u kuci
Ma ima bre da odem na Jamajku ja !!!
Uh, uh, uhE kako bi kuliiiiiiiiraleeee....uz rege i neku vutricu...uh !
Zdravo dragi moji, uh kakav grozan dan.
Danas mi drugarica pisala - otišla je u Minhen da radi i upiše postdiplomske, i posla mi ovu sliku - obukli je za Oktobarfest. Lepa devojka i dobra drugarica!
Pogledajte prilog 307766
De si Biki! Ja sam tako spavala na časovima, nabijem se u zadnju klupu i pokrijem kosom!
Kad sam bila mala, mama mi iz Švabije donela takvu suknjicu i keceljicu![]()
Vazi, pa kad izadjem iz strajka sacekace me haos u kuci
Ma ima bre da odem na Jamajku ja !!!
To je bavarska narodna nošnja.
Ovde je običaj da se nose stvari iz narodne tradiije, veoma živ, naročito na Oktoberfestu. Postoje butici čak i modni trendovi. Naravno ima i novokomponovanih seljačina, koji u svemu preteruju, ali glavni trend je ipak razuman.
Komplet, suknja, kecelja i filigranski nacifrana bela bluza sa veličanstvenim dekolteom, ovde zovu Dirndl. Sećam se nečeg dosta sličnog u mađara kod nas u Bačkoj, oni su to zvali dindlika. Inače narodne nošnje evropskih naroda sa ruralnom tradicijom se među sobom, malo razlikuju. Ako bi se bavarski Dirndl upotpunio pletenim jelekom, opancima i još po nekim strogo lokalnim detaljem, očas bi dobili svečanu nošnju, koju su srbijanci iz ruralnih područja odnegovali kroz srednj vek.
Evropska tradicija je u dobroj meri ruralna i to je poseban problem.