Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitam se mogu li me banovati sa foruma gde vise isključivo moderatori i dogovaraju svoja nedela ka onima koji čačkaju nos ispred monitora do onih koji psuju, serendaju i vređaju van pravilnika?

- - - - - - - - - -

odreci xu te se...

Ima moju sliku da okačiš u kući, odmah između Tita, Miloševića i Ratka Mladića kada me banuju sa foruma moderatora.

Jesi li ti pijan ili našmrkan? Lepo ti kažem da hoću da se uvučem među modove i izazovem banovanje sa foruma moderatora i otkaz iz istih! To je moje krajnje dostignuće, moj san i želja! Niko nije od tamo banovan, to je cilj koji moram da dosegnem, da budem prvi i jedini! Da krunišem svoja silna banovanja! Utvrdim svoj rekord!

Saće na radio 202 da laprdaju o knjizi, posle devet valjda. Evo link za online radio, koga zanima!
http://tunein.com/radio/Radio-Beograd-202-1018-s25089/

Koje talasanje ljubavi i tolerancije, koji sjaj vedrine, neverovatan sažetak kolegijalnosti i forumskog drugarstva, i to ovde, na krstarici. Sve kroz prizmu zodijaka koji uliva dobrim i naivnim trunku optimizma. Oči me varaju ili loše sanjam, ali suza ona milinska mi je našla put niz leđa, saće preko guzce i niz nogu da kvasi papuču...

Ti ne nosis papuce:tease:

- - - - - - - - - -

Agatha, preporuči me za moderatora i jako se založi, da pozelenim na politici i ljubav i seksu. Imam neki nagon, prirodni talenat, za to...

- - - - - - - - - -

A garantujem da će biti po Ćolićevoj, ono, "Veselje se širi na sve strane"

A to su neki novi nagoni..ne..momenti..tako se kaze:mrgreen:

- - - - - - - - - -

odreci xu te se...

ja sam ga se davno odrekla al ne vredi:zcepanje:

attachment.php
attachment.php

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back