Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
naravno - vazduh raspiruje vatru, a vatra greje po malo hladni vazduh, najbolje su kombinacije u svim odnosima: vatra sa vatrom vazduh sa vazduhom i vatra sa vazduhom, meni su npr, skoro svi drugovi Vodolije, a i Blizance i Vage obožavam

Jest' da je tako, ali i od drugih znakova imamo i koristi, možemo ponešto naučiti od njih.Sve u svemu razmena sa svima je dobra, ali primetila sam da sjajno se slažem sa vazdušnim/vatrenim znakovima. :aha2:

Pa Agata je moja prijateljica ja nju volim :heart: vidiš kako se divno slažemo :D

A i ja sam blizančica u podznaku vaga :cool:

Ma nemo' samo ti je voliš, volim je i ja! :D

Pa ti znaš više od mene inače mene horoskop uopšte ne lepi. :lol:

Koje talasanje ljubavi i tolerancije, koji sjaj vedrine, neverovatan sažetak kolegijalnosti i forumskog drugarstva, i to ovde, na krstarici. Sve kroz prizmu zodijaka koji uliva dobrim i naivnim trunku optimizma. Oči me varaju ili loše sanjam, ali suza ona milinska mi je našla put niz leđa, saće preko guzce i niz nogu da kvasi papuču...

Koje talasanje ljubavi i tolerancije, koji sjaj vedrine, neverovatan sažetak kolegijalnosti i forumskog drugarstva, i to ovde, na krstarici. Sve kroz prizmu zodijaka koji uliva dobrim i naivnim trunku optimizma. Oči me varaju ili loše sanjam, ali suza ona milinska mi je našla put niz leđa, saće preko guzce i niz nogu da kvasi papuču...
Evo i meni sve titra od miline, zezao se ili ne ovo će biti kafana gde se ljudi vole i druže, što smo i za ovih par godina dokazali.
nemo mnogo da kvasiš papuču, ozebće guz'ca od mokrih nogu:heart:

Zezao se ili ne?
Moram da podelim tajnu sa vama, moju tajnu jer ja sam čovek koji tajne stvara. Naime, biti cinik i sarkastičan oslobađa, nekako se čovek oseća ispravnim a vaseljena, čiji je i cinik deo, malo zatitra pa to daje poseban šmek tom oslobađanju.
Oni koji me znaju, neće mi zameriti; kontaju oni moj stav i zaebanciju, a oni koji me ne znaju, pa šta ću im ja, ne mogu svakome na vrata da na piće zovem, uz priču: "E, ja sam onaj nadrndani Zoka ing. 'ajmo da mi platiš jednu pa posle još jednu, da se upoznamo"

U ime zodijaka i suznog traga do papuče, mogu da vam naprčim jedan selfi, okinut pre neki mesec, jerbo vidim da se ovde ti selfiji traže, kao deficitarna roba. Svi bi al' ne bi da ugroze "svoju privatnost" a ja velim - ko nema oraha u džepu, nema da se krije!

Odsustvo smajlija pravdam time da su mi te male žute lažljive spodobe dovoljno igrali po ganglijama, jer, kao što mi reče naš jedan priznati pisac "treba znati čitati" :)

Ups, evo ga jedan, promakao mi, ebo ga ćaća!

Kakav bre otrov, ja sam med i mleko na dve noge; pa potičem iz zemlje meda i mleka, ono što Bosna rodi a Sarajevo odgoji nema na mapi ovog otužnog kontinenta... imam ja i treću nogu ( o kako je impozantna, grandiozna i strahopoštovana!) al' nju čuvam za onu rahitičnu spodobu, gnojnu pogan, koja se Anđelina Dž. zove...

Da ti pravo kažem, ne bih imala ništa protiv da izgledam ko rahitična spodoba, no grdna odseče zdrave grudi, ju budi bog s nama
andjelina_dzoli_kao_zla_vila_grdana_aps_325040611.jpg

Ni moja treća noga nema ništa protiv njenog izgleda, a nedostatak sifona bih lako nadomestio. Naime, svi pravi ing. (i ovo je tajna, pssst) u svom ormaru kriju one instant-sif nadogradnje. Očas posla odaberem par po ćejfu, ušrafim i -eto ga, jednonožni maraton može da počne!

Naravno, što bi rekao Edo Maajka, ona budala od repera sa jako prožimajućim tekstovima, - sve je to u glavi. Tako i kod mene; percepcija je opažanje spoljašne ljušture, a ono što je unutra, to vredi. Naravno, valja se probiti do unutrašnjosti, to za treću nogu nije čak izazov, ali nije to tema; ova mala digresija je odraz moje bludne namere. Elem, da nastavim. Rekoh, ono što je unutra, to vredi. Kod rahitične nema mnogo unutra, sem pristrasnosti i nešto prcavo sivkasto što bi hrabri mozgom nazvali, pa bih to unutra invazirao svojom trećom nogom ritmičkim oscilatornim kretanjem dok ne nastupi lobotomija pameti.

No, nije oduvek tako. Dok je Tombrajdisala, bila mi je spasilac vlažnih snova... (sad bih turio smajli, ali rekoh već šta mislim o njima)

Dobro, jesam se raspisao budalaština kao sumanut, ali ima neki šejtan koji me tera, a forum je prava stvar za to; na forumima ljudi laprdaju i ponašaju se onako kako nikada ne bi lice u lice sa virtuelnim sagovornikom, uverio sam se u to milion puta. Dodatni razlog laprdanja powered by sheitan je da je izašao, sasvim nenadano, osvrt na knjigu u današnjem Blicu. Ovi moji kontaju da je povoljan a ja možda i preduboko čitam, pa mi sve to sumnjivo.

Slažem se sa Agathom, aluzije i pošalice na seks, dokle god su umerene i u granicama šeretsko-erotskog, su vazda prava stvar za dokone časove ove kafane.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back