Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2 ALL

na gore pomenutom linku ka Tolkien forumu ima slika sa 4 para, da svi imaju zivot govori da su dvoje studenti TMFa, jedan je inzinjer masinstva i radi u servisu racunara, devojka je dipl ing geologije i radi u 4um racunarima, onaj u belom je profesor a devojka do njega je urednik casopisa, zadnji par su studentkinja ekonomije i dizajner koji je radio na filmu "Film noir" koji sad ida na predstavljenje u Kanu. Sva 4 para su vec dugo pre LARPa upareni pa vi zavidite koliko vam volja, a nama je Larp dobro zezanje.

Ukoliko ukucate LARP na googlu videcete da se ljudi iz celog sveta bave time, i to mnogo duze nego mi ovde u Srbiji.
Kod nas vazi ono: ne daj boze da neko radi ovde nesto sto se razlikuje od uobicajenog, nazovi normalnog.
Da li se mi to plasimo necega??? Da ne ispadnemo mozda smesni? Sta ce komsija reci? Pa onda drvlje i kamenje po drugima koji sebi dozvole da iskorace iz sveopste prihvacenog.

mene nije briga sta ce svet da misli o bilo cemu...
ja samo ne bi mogao toliko da se uzivim u ovako nesto, a da ne puknem od smeha... pogotovo kada vidim nekog matorca oklopljenog u homemade krpici i sa stiroporskom sekiricom... :D
jedino sto je tu meni super je priroda.

meni te babe dadnu pivu

Ал' Максином годишту не дају :p Нису оне глупе :p

khmmm...daj jelenka!!!!!
Ima da te nema

Ено, иди у ВеЦе... Па скини поклопац са казанчета... Турио сам да се лади :p БТВ, копирајт на овај начин хлађења има Миле против транзиције :p

Zefirra:
...lepo od tebe sto si se ukljucio..Erline...:)
...otprilike,ne osudjujte ono sto ne da niste probali...nego nemate pojma o cemu se radi...
nemojte nista da mi pricate....jer i ja sam to igrao pre 4-5 godina....nekoliko dana smo kampovali negde na Vojvodini,tamo je pre bilo toga,navukla me sestra i njen decko....ma to je za bolesnike kao i za ove mnoge u svetu!

Miki 13991:
Ал' Максином годишту не дају :p Нису оне глупе :p

Ено, иди у ВеЦе... Па скини поклопац са казанчета... Турио сам да се лади :p БТВ, копирајт на овај начин хлађења има Миле против транзиције :p
pa Bllade je mlađi od mene...aj Miki xvala ti što mi sačuva...nema od ovog markoce leba

polarnimeda:
ja samo ne bi mogao toliko da se uzivim u ovako nesto, a da ne puknem od smeha... pogotovo kada vidim nekog matorca oklopljenog u homemade krpici i sa stiroporskom sekiricom... :D
e pa kada ti ja dodjem sa mesarskom :lol:
malo je ispucala
zbog lomljenja kostiju
ali posluzice :lol:

polarnimeda:

kod nas nema matoraca starijih od mene i oklopu su prilicno ozbiljni sto se cak i na slikama vidi a krpice kako ih ti zoves su jedna od poenti, ili ih kupis ako ti je samo izgled bitan ili ih sam napravis jer ti je istrazivanje istoriskih izvora i sivenje hobi, i naravno smeh jeste gorivo cele stvari Larp nisu cisti gotik likovi koji se bedace niti cisti darkeri koji se samo mrste LARP jeste ZABAVA.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back