Mali je on za Jelenka, dobice Colu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

meni te babe dadnu pivuMiki 13991:Ма 'ајде... немој да си к'о оне бабе из киоска...

meni te babe dadnu pivu
 Нису оне глупе
 Нису оне глупе 
khmmm...daj jelenka!!!!!
Ima da te nema
 БТВ, копирајт на овај начин хлађења има Миле против транзиције
 БТВ, копирајт на овај начин хлађења има Миле против транзиције 
nemojte nista da mi pricate....jer i ja sam to igrao pre 4-5 godina....nekoliko dana smo kampovali negde na Vojvodini,tamo je pre bilo toga,navukla me sestra i njen decko....ma to je za bolesnike kao i za ove mnoge u svetu!Zefirra:...lepo od tebe sto si se ukljucio..Erline...
...otprilike,ne osudjujte ono sto ne da niste probali...nego nemate pojma o cemu se radi...
pa Bllade je mlađi od mene...aj Miki xvala ti što mi sačuva...nema od ovog markoce lebaMiki 13991:Ал' Максином годишту не дајуНису оне глупе
Ено, иди у ВеЦе... Па скини поклопац са казанчета... Турио сам да се ладиБТВ, копирајт на овај начин хлађења има Миле против транзиције

e pa kada ti ja dodjem sa mesarskompolarnimeda:mene nije briga sta ce svet da misli o bilo cemu...
ja samo ne bi mogao toliko da se uzivim u ovako nesto, a da ne puknem od smeha... pogotovo kada vidim nekog matorca oklopljenog u homemade krpici i sa stiroporskom sekiricom...
jedino sto je tu meni super je priroda.

pa Bllade je mlađi od mene...aj Miki xvala ti što mi sačuva...nema od ovog markoce leba

Пијани мали деликвенти
 Пијани мали деликвенти  БТВ, нема на чему
 БТВ, нема на чему  ))
))bllade ti je `92markoca:Jbte, ako je Maxa '93, onda je Bllade '99? xD

Pajper:92 je manje od 93 tako da je Maxa stariji

WoW nisam to nikada pomoslio.....moracu ponoviti matematiku
 WoW nisam to nikada pomoslio.....moracu ponoviti matematiku  

bufla:auuuuuuuu
ala sam ja mlad u tom slucaju
ali hocu vinjak za dobro jutro

bufla:kod mene je jutro
tacnije mrak
polarnimeda:mene nije briga sta ce svet da misli o bilo cemu...
ja samo ne bi mogao toliko da se uzivim u ovako nesto, a da ne puknem od smeha... pogotovo kada vidim nekog matorca oklopljenog u homemade krpici i sa stiroporskom sekiricom...
jedino sto je tu meni super je priroda.
tommy gun:nemojte nista da mi pricate....jer i ja sam to igrao pre 4-5 godina....nekoliko dana smo kampovali negde na Vojvodini,tamo je pre bilo toga,navukla me sestra i njen decko....ma to je za bolesnike kao i za ove mnoge u svetu!