Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
POLARNI MEDO :)
...naravno da je sve to dobro zezanje , a i super prilika da se zazamo i druzimo svi zajedno u prirodi , i maskiramo kao nasi likovi iz frpa...ako si primetio na drugoj slici su parovi...i svi imaju ljubavni staz duzi od godinu dana...znaci , manuli smo se blentavljenja za ekranom i zivljenja svojih wow uloga zarad drustvenog zivota....i zezanja na taj nacin.
...a ako smem priupitati kako vash emotivno-sexualni zivot?

...da ljudima je izgleda WOW postao RL...pa su zaboravili kako izgleda zezati se sa drustvom u prirodi...u cemu i jeste poenta LARP-a.
...Gomila , blesavih i veselih ljudi ...chudno obucenih...na jednom mestu...
...puno smeha , zejebancije , hrane i pitja (akloholno-bezalkoholnog:) ...i u svakom slucaju vishe nego dobra atmosfera....

...ljudi kao vi ste verovatno iste stvari govorili i za Paintball kad se tek pojavio...c..c...c

znas kako, po meni sve drustvene igre sluze da malo socijalizuju ljude kojima socijalizacija bas i ne ide. Kao da provedemo vrijeme zajedno, ali posto nemamo o cemu da pricamo, uzivjecemo se u neke uloge, i pricacemo o necemu predodredjenom. I to je smece. I ne vidim sta je tu zezanje i humor. A za ovakve stvari covjek mora da bude extremno iztripovan...
Slazem se sa medjedom, malo sam mator ja za takva uzivljavanja.
A igras li te ulogice dok se kresete?? :) Jesi kada bila tata pri odnosu?? :)

Zefirra:
...da ljudima je izgleda WOW postao RL...pa su zaboravili kako izgleda zezati se sa drustvom u prirodi...u cemu i jeste poenta LARP-a.
...Gomila , blesavih i veselih ljudi ...chudno obucenih...na jednom mestu...
...puno smeha , zejebancije , hrane i pitja (akloholno-bezalkoholnog:) ...i u svakom slucaju vishe nego dobra atmosfera....

...ljudi kao vi ste verovatno iste stvari govorili i za Paintball kad se tek pojavio...c..c...c
neki ljudi jednostavno ne vide da upravo ta vrsta igranja (LARP) ili RP igre su najbolji nachin da budesh socijalan a ne da sedish kuci za kompom celi dan.
Ironija u mom slucaju je shto ja sedim za kompom celi dan,ali na drugu stranu znam shta je RL,ili kako biti socijalan a ne kao ovi gore mangupi...

Zefirra:
...pa na temi Larp imash link,pa se pridruzi...mi volimo da upoznajemo nove ljude...
...i nikoga ne obavezujemo ni na sta ako mu se ne svidi , okruzenje ili mi sami...:)
kad bit to bilo tako lako :D

u svakom sluchaju ne obracaj paznju na ove kojekakve vredjajuce komentare,to samo potpisuje kako smo mi srbi sardjala nacija,chim neko neshto radi malkice drugachije odmah ga nazivaju bolesnikom,budalom i josh ko zna shta...

tommy gun:
@zafira ili kako vec
ma ti si bre chudo....nema tu price...pusti ti nas....a najbolje je da svi uzmete prave nozeve i cekice i maceve pa da se pobijete tamo....e to bi bio FRP....
P.S:ja cu da navijam ako treba
@markoca
de ima da se skine ta epizoda za WoW-om?
jurim je ali nigde je nema.....

probaj na video.google.com

he heee... za mene je relativno lako pretpostaviti :D
meni je jedna od naj epizoda bila ova od sinoc! jbt, ne mozes da oguglas na southpark pa to ti je.... kad pomislis da su sve ispucali i da ne mogu da budu bolesniji- oni ti samo lupe samar! Svaka im cast :D

jao bila je xtra ono kada debeli chita sastav o zivotinjama satanistima.....extra je.....
....bodljikavo prase treba da rodi djavola,ona jevreji ce vladati svetom.....
....a ubedljivo najace je na kraju kada kaze :"Svi su ziveli srecno,samo je Kajl posle dve nedelje umro od side!"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back