Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bllade:
lol koji frikovi..... ja mislim da ovi ljudi nemaju RL
...pazi ne znam sta ti podrazumevas pod RL...ali moj se sastoji iz sledecih stvari...
...faks,decko,sex,izlasci&zurke,frp,larp,more,planine,net,i fizicke aktivnosti...ne nuzno tim redosledom...
...tako da ja sam mojim RL zadovoljna , i oh da veoma mi je zanimljivo da se ponekad obucem kao sorcerres...i zajebavam sa drustvom sa frp-a na kampu za larp...

ja samo znam da bih PUKAO od smeha kada bih upao u tu veselu druzinu.
ako ste vi likovi ozbiljni sa time, i uzivljavate se (a vidim po slikama da je 90% tako) u to- onda je to meni nenormalno :)
ono kao- mator covek se oblaci u neke tamo krpe i tripuje da je vitez a sa sekirom od folije; i da je kao u nekom drugom svetu a tamo iza tarabe prolaze autobusi... :D
A ako je sve samo zezanje bez preteranog uzivljavanja u ulogu, kako objasniti da se zarad tog obicnog zajebavanja i "neuzivljavanja" onoliko maskirate i sve to?
a ove aktivnosti o kojima pricas... jbt jel vi nesto radite u zivotu osim zajebavanja?

@zafira ili kako vec
ma ti si bre chudo....nema tu price...pusti ti nas....a najbolje je da svi uzmete prave nozeve i cekice i maceve pa da se pobijete tamo....e to bi bio FRP....
P.S:ja cu da navijam ako treba
@markoca
de ima da se skine ta epizoda za WoW-om?
jurim je ali nigde je nema.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back