Kafana "Čađavi Gamer"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pop2:
У кафани весело,музика,Буфла пева,Лара игра,Мики на Лари,Томи гази климу,Маркоца га бије,Џо(или,како он каже,Ђо)избачен...ТРАС!...Врата одлетела,улазим ја у црвеној одори са огромном крстачом око врата и жезлом у руци.Иза мене четири џелата у белим одорама и кукуљицама,наоружани хладним оружјем до зуба.Ја вичем:ИНКВИЗИЦИЈА!Почистите ово легло греха!...(даље сами наставите)

Оће неко да ми настави текст?

Pop2:
У кафани весело,музика,Буфла пева,Лара игра,Мики на Лари,Томи гази климу,Маркоца га бије,Џо(или,како он каже,Ђо)избачен...ТРАС!...Врата одлетела,улазим ја у црвеној одори са огромном крстачом око врата и жезлом у руци.Иза мене четири џелата у белим одорама и кукуљицама,наоружани хладним оружјем до зуба.Ја вичем:ИНКВИЗИЦИЈА!Почистите ово легло греха!...(даље сами наставите)
:lol: :lol: :lol: :lol:
niko ne ocekuje spansku inkviziciju :lol: :lol: :lol:
bufla pocinje da skici toliko glasno u pokusaju da stun-uje dzelate :lol:

evo doveo sam vam sanju tigricu
sanja-tigrica-damir-tattoo.jpg

au koliko alkohola na ovako malom prostoru....to mora da se popije......znaci daj to meni :D
a sanju.......video sam je uzivo na nekom 18. rodjendanu.....samo da kazem da je ruzna uzivo...posteno...masno lice....ona uvatila onog slavljenika da mu igra u krilu a oon bezi ne moz ga uvatis :lol:....budala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back