Jedite kod Djoa
Zainteresovan član
- Poruka
- 231
guti sok ocu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pop2:У кафани весело,музика,Буфла пева,Лара игра,Мики на Лари,Томи гази климу,Маркоца га бије,Џо(или,како он каже,Ђо)избачен...ТРАС!...Врата одлетела,улазим ја у црвеној одори са огромном крстачом око врата и жезлом у руци.Иза мене четири џелата у белим одорама и кукуљицама,наоружани хладним оружјем до зуба.Ја вичем:ИНКВИЗИЦИЈА!Почистите ово легло греха!...(даље сами наставите)
Pop2:У кафани весело,музика,Буфла пева,Лара игра,Мики на Лари,Томи гази климу,Маркоца га бије,Џо(или,како он каже,Ђо)избачен...ТРАС!...Врата одлетела,улазим ја у црвеној одори са огромном крстачом око врата и жезлом у руци.Иза мене четири џелата у белим одорама и кукуљицама,наоружани хладним оружјем до зуба.Ја вичем:ИНКВИЗИЦИЈА!Почистите ово легло греха!...(даље сами наставите)
Evo ja ti placam pice samo nemoj nikoga da ubijes,dosta nam je to sto imamo Rayne...lord.nazgul_9:Ja vadim mac, a vi kako hocete. Prvi mi je na listi onaj koji je razbio klimu.
imash neshto da kazesh?lord.nazgul_9:Ja vadim mac, a vi kako hocete. Prvi mi je na listi onaj koji je razbio klimu.
tommy gun:evo doveo sam vam sanju tigricu
![]()
Ne treba ti votka,neka te sanja zagreje...Black Wolf:meni dajte jednu votku da se zagrejem
aje pitaj je da joj pipnes tetovazu...save90:U jbt,al je dobra ova tetovaza...![]()
Uffffff,mogu samo da sanjam o tometommy gun:aje pitaj je da joj pipnes tetovazu...