Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobar dan, budvo! kako ste, šta ima? ovde, u prestonici srpskoj, sunce, babe i dede glasaju u ogromnim količinama...ja išla do ''maxija'' nešto da kupim i kad sam videla koliko ih je izmilelo u ovaj lepi februarski dan, umesto u prodavnicu - odem na glasanje.
neće meni babe da određuju ko će da mi bude predsednik.

slušaj, avetinjo, po kom kriterijumu se biraju moderatori?
pitam te ovo kao normalnog čoveka.
imamo jednog bolida na beogradskom forumu...čudo od čoveka. nepismen, neobrazovan, a napisao u profilu da su mu interesovanje rečnici i tako to...
meni je dodelio dve opomene i jedan ban pre tih opomena, jer je smatrao da četujem.
kako se rešiti moderatora koji ne znaju to da budu?

i ja bih rukama...ali, deca još nisu odrasla hleb da zarađuju, pa ne bih da robijam. zezam se. tip je smor.
da je samo moje mišljenje - nekako bih se preispitala...ovako? opet mi je poslao upozorenje, a ja ne mogu da ododlim da ga ne zezam, onako nepismnenog i ograničenog. očekujte da budem banovana.

otvorili smo temu sa njegovim imenom i za 5 minuta se napunila na 2 strane....a onda se moćnik setio da je zatvori. pisane su i od strane drugih moderatora zalbe, ali - ne vredi. jednostavno, nekolicina nas vise i ne ide na forum....postalo je dosadno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back