twigy
Domaćin
- Poruka
- 4.599
Dodacu onim prethodnim cinjenicamaprof.Grof:Па и вечерас сам провокативан , али ти опет не разумеш.................., и поред тога "не знаш да се снађеш ћирилицом". И ово што сам ја написао су чињенице, зар не ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dodacu onim prethodnim cinjenicamaprof.Grof:Па и вечерас сам провокативан , али ти опет не разумеш.................., и поред тога "не знаш да се снађеш ћирилицом". И ово што сам ја написао су чињенице, зар не ?
Pa vidis ,nisam te izazvala bilo cime,a ti kao nesto provociras>Zasto,ako ti je dosadno,moze i kvalitetnije da se utrosi vreme nego ovako,ma hajde.....necu da se raspravljam ,u stvari nisam taj tip.... ;-)prof.Grof:За кај ?
twigy:Opijum,ja sam zbunjena....kakvi su ovo klonovi?Obavezno nude ili traze slatko,pisu cirilicom i zaglavljuje im tastatura na MMMMMMM!?JBT. :shock:
"Може да се сматра - не мора да бидне" - говорио је Никола Пашић.twigy:Dodacu onim prethodnim cinjenicamaomalo su nezgodni tipovi koji u sebi imaju crnogorske krvi !
![]()
Nema potrebe da me zadovoljavas :shock: ,a ostali neka se izjasne....nisam trazila nista!Ukoliko zelis da nastavimo ovakvim tonom-ja necu...prof.Grof:Како ме ниси изазвала ничим......., а шта је ово горе.
-Када шаљем "слатко", није у реду. Ово је први пут да шаљем слику тог "фамозног слатка", никада од никога овде нисам тражио да ми понуди то исто а ти пишеш како то обавезно радим, као обавезно или тражим или нудим то јбно "слатко".......
-Клон..........
-Ћирилица........
-Заглављује ми тастатура на мммммм...........
Када шаљем слику обичног "прстеновања" опет исто. Па шта треба да радим да вам се увлачим у "буљу" , да би вас задовољио![]()
![]()
![]()
!!!
Taman te pomenuh ,a nisam videla da si vec stigao.....ajde, vidi razmotri ponudu... 8-)advivo@ptt.yu:"Може да се сматра - не мора да бидне" - говорио је Никола Пашић.
Могла би да се оканеш политичких тема док те модераторка није бановала, па да видиш како су незгодне дамице које имају црногорске крви...
Него, како је данас? Ваљда је остало нешто од слатког за данас, и за сутра...?
Знаш, ја сам неожењен и то може да ми "приближи" само нека удата.opijum:E, g. advivo, pa normalno je da nece da ti kaze, a ko bi ti i rekao-to su stvari o kojima se ne prica i ne govori svakom 8-)
Evo, mogu samo ovo da ti napisem-slavlje pocinje onim obicnim slatkim- zavrsava se onim tajanstvenim o cemu smo vec pricali.Jos nesto-potrebno je mnogo zelje, volje, ljubavi, maste. Kad budes slavio tako nesto-kazace ti se samo 8-) Iskreno se nadam da ti je bar nesto malo jasnije !!!!!!!
Не волим типове који баратају уврИЈедљивостима (ух)...twigy:Taman te pomenuh ,a nisam videla da si vec stigao.....ajde, vidi razmotri ponudu... 8-)
Ima dovoljno slatkog,za sveee...crnogorce i ostale...bez vrIJedjanja..... :-D
E,hvala bi Boze...nego sta nego slatko....nema nekoga da ga ne voli....mada ja i med volim...mozda i malo vise...zbog zdravlja.....prof.Grof:Ево вам још једно слатко и то од шумскијех јагода..............,да ако се "наједете" вечерас !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
advivo@ptt.yu:Грофе, немој да ме разочараш......
Када кажем слатко ја понекад мислим и на - слатко.
Ма, ти си мој другар са НЕТ-а, добићеш вееелики попуст, не мора кеш....twigy:@advivo
Moracemo oko cene i nacina placanja prvo da se dogovaramo..mozda tu vec zastanemo sa pregovorima,pa ne bude od posla nista...tako da ce potpis da.... ceka..... ;-)
twigy:E,hvala bi Boze...nego sta nego slatko....nema nekoga da ga ne voli....mada ja i med volim...mozda i malo vise...zbog zdravlja.....
verujem ti ,zarazno je to,mislim mmmm...a kad se jednom osladi...nikako da prestane...samo ti smekaj,znas i to je zarazno i ...prelazno..opijum:MMMMMMMMMMM :shock: jbt i meni se zaglavilo na tastaturi-ovoMMMMMMMMMMMa, slatkisi suMMMMMMMMMMM, jopet :shock: al' jenog sam smeknula-slatkisa naravno
![]()