Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ZA SVE MOJE DAME PO JEDAN POKLON PO IZBORU Uz cestitke ...
65314105_1287093660_1218887330_podarki-1.jpg

- - - - - - - - - -

O dobro jutro Duškice....:zag:

Kako da kažem, žena ne bi trebalo da slavi samo jedan dan u godini, već svakoga dana, i to pred :ogledalo: seti se da je žena i zašto je lepo biti žena!
:D

ogranicava-li-vas-ili-potice-ogledalo-u-kojem-vidite-sebe-504x335-20110103-20110118132643-39b0676377bc7d1f594c28a3eeeaa724.jpg

devojke, ajmo na kaficu da čavrljamo i malo se gledamo!
:D

JUTRO-3-1.jpg

24bf96137f5c-1.gif

I ja sam morala da pozajmim od vas kod mene. :D

Kod nas sjutra suncano do 20 stepeni .No i pored toga mojih drva je sve manje .Pocetkom zime sam kupila 10 metara i skoro smo sve pogoreli .
A tek racun za struju od njega mi se vrti u glavi .Pocela sam da iskljucujem bojlere i onda samo cujem NEMA tople vode .Vika kroz kucu .
Jedan nikad ne iskljucujem kazu tako vise ustedim ali ja u to ne vjerujem .:zper:

Kod nas sjutra suncano do 20 stepeni .No i pored toga mojih drva je sve manje .Pocetkom zime sam kupila 10 metara i skoro smo sve pogoreli .
A tek racun za struju od njega mi se vrti u glavi .Pocela sam da iskljucujem bojlere i onda samo cujem NEMA tople vode .Vika kroz kucu .
Jedan nikad ne iskljucujem kazu tako vise ustedim ali ja u to ne vjerujem .:zper:

Mi koristimo termoizolaciju kuće, lane smo kupili 8 metara drva i plus imamo ostatak od pretprošle godine, i evo gledam ukupno smo potrošili najmanje 5-6 metara i ima još ostatak, staviš nekoliko drva i ceo dan toplo. Vodimo računa o struji, kada je jeftina uključujemo a na skupu isključujemo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back