Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taman posla da otkrivam, neka nas nadju po....po....osecaju na primer....nabacila sam periku malo cu da se maskiram.... evo jos nesto samo gore da obucem :lol:
ElitaPink5.gif

Lucca:

Tu sam Twigy evo me, ne otkrivaj nista o nama ni on nece nista da kaze o sebi.Vesto cinculira, izbegava odgovore hoce sve da zna a da pritom ostane anoniman.E cek cek presli smo dosta strana vec a ti ni slovo da izustis.Opasan si ti igrac @Advivo, mada me osecaj o tebi mislim da ne vara bas.
:shock:
Vidim, velike prijateljice krenule u "lov", mene ostavile, a ipak, niste jedna drugoj poverile da mi se jedna od vas obratila na pp, da me malo bliže "vidi"!!!!!!!!! Izjasnite se sada, ali "viteški"!

advivo@ptt.yu:
Vidim, velike prijateljice krenule u "lov", mene ostavile, a ipak, niste jedna drugoj poverile da mi se jedna od vas obratila na pp, da me malo bliže "vidi"!!!!!!!!! Izjasnite se sada, ali "viteški"!

Znala sam da si opasan ali nisam verovala da si na takav način sada hoćeš i da nas zavadiš....Advivo ne mogu da verujem :shock: :confused:

Tipkala si sa nim na pp, zato tebe malo malo pa nema....ne znam šta da ti kažem, svaka ti čast pa priznaješ grešku...Advivo šta da ti kažem tj da te pitam, možeš li da mi objasniš ono hrabrost i viteštvo....

Lucca:
Tipkala si sa nim na pp, zato tebe malo malo pa nema....ne znam šta da ti kažem, svaka ti čast pa priznaješ grešku...Advivo šta da ti kažem tj da te pitam, možeš li da mi objasniš ono hrabrost i viteštvo....
Objasnilo se samo na ovom slučaju, ako pažljivo propratiš svaku poruku do ove, a Twigi je to viteški priznala, ali to je utoliko tačno što sam je ja prvi "nagazio" sa porukom, na koju je kurtozano i kratko uzvratila. Šta je tu neviteški, hteo sam da se našalim a vi se naljutile.Nećete da me "vozite" u grad?

advivo@ptt.yu:
Objasnilo se samo na ovom slučaju, ako pažljivo propratiš svaku poruku do ove, a Twigi je to viteški priznala, ali to je utoliko tačno što sam je ja prvi "nagazio" sa porukom, na koju je kurtozano i kratko uzvratila. Šta je tu neviteški, hteo sam da se našalim a vi se naljutile.Nećete da me "vozite" u grad?

Ajde upadaj ako te nije strah hahhahah
2006-BMW-330i.jpg

Preko dana se vozimo Jeep-om a uveče bembarom

twigy:
Ja jedva doceka da brojim jos 4,3,2,1..utakmica i nemam pojma ,okrenuta ledjima TV...

Ja sam gledala neke bile su dobre, volim da gledam Brazil, Argentinu, Italijane.Ali nisam nešto za fudbal.No dobro gde će mo.Na živu svirku ili neke lokale da šmekamo i odvajamo piletinu...će mo u disko
:confused:
Dancing_Woman2.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back