Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni sve hvala bogu radi ....

Ovih dana čekamo hladnije dane pa da se preselimo u stan .... a kuća na prodaju ...

A moju sobu sam sredio .... :per:

Svi zidovi u sivo osim jednog, gde je krevet - crveno .... crvene lampe i plafonjerke ....

I naravno najveći TV koji je bio ..... :mrgreen: 50"

img_441684_1.jpg

Nisu moji navikli da budu na jednom mestu duže od 2 godine .... a i ja sa njima isto tako :(

A i kuća je prevelika za održavanje, trči dole trči gore .... ovako imamo veliki stan u novoj zgradi ( 280m2 ), svi smo na jednom nivou ... biće lakše za sve :)

Dok se ne proda kuća ja sam sa mojima. Kad se proda kuća onda će biti i para da se završi ostatak zgrade. Ovako su gotova 2 sprata poslovni prostori, podrum za magacin i taj jedan 5 sprat. Treba da se srede još 3, 4 i potkrovlje ... i fasada naravno :)

...fino komšija, fino...i nama je novi TV isti tak'i...
...kuća je baš nezgodna, rupa bez dna...stan malo lakše, ali eto vidi i meni svašta pocrkalo...
...samo se čvarim na ovo sunce, plivam i ćopam dok idem...a interesantno, majku mu, u vodi ne noga ne boli...
...i mlađe dijete mi kreće u prvi razred...

...nogo je tek na sredini prolaska, negdje ispod koljena...dok bol ne stigne na prste, nema prolaska...baš sam se udesila...
...a ova za školu i ne haje...bitno je da je slobodna od vrtića...JA SAM SAD NA SLOBODI...tako objašnjava... i bitno je da je kupljen ruksak sav u perlicama, winks, normalno...ali to neće ona da nosi, TEŽIKAST MI JE NEŠTO....

Ako skinem stari iz stare sobe ... ružno će biti .... ostaće rupe na zidu od nosača ....

A nova soba .... nove stvari :)

Inače, ove sezone sam otvorio trokadero ( bio na otvaranju ) i noćas ga zatvorio ..... ostalo još par ljudi posle mene i džej :lol:

Gotovo za ovu sezonu ... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back