Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...dobro veče...
...elem, vraćam se sa plaže sa upravo popravljenom plavom 'ticom, stanem u našu veselu Mainsku street da kupim cigarete...i ...krk...neće da upali...zovem Mitra, on dolazi odmah, što jes', jes'...al' ne zna šta mu je, pa da idem za njim...zovu me ovi moji iz kuće da je frižider izbacio svu vodu i da je CRK'O...vrati me Mitar, trči da kupim frižider, tj da mi ga daju na rate, bar neke...jedva nađem neki da stane...i evo sad čekam da malo stoji, pa da ubacim stvari...i , eto veselo kod mene...
...a inače sam se prije dolaska ukočila, pa me sad noga BOLIIIIIII...
...TV smo promijenili...

...dobro veče...
...elem, vraćam se sa plaže sa upravo popravljenom plavom 'ticom, stanem u našu veselu Mainsku street da kupim cigarete...i ...krk...neće da upali...zovem Mitra, on dolazi odmah, što jes', jes'...al' ne zna šta mu je, pa da idem za njim...zovu me ovi moji iz kuće da je frižider izbacio svu vodu i da je CRK'O...vrati me Mitar, trči da kupim frižider, tj da mi ga daju na rate, bar neke...jedva nađem neki da stane...i evo sad čekam da malo stoji, pa da ubacim stvari...i , eto veselo kod mene...
...a inače sam se prije dolaska ukočila, pa me sad noga BOLIIIIIII...
...TV smo promijenili...

...aaauuuu, draga tebe baš krenulo:(
...ima li kraja tome:think:

...inače kod mene slične situacije...crkla struja u dnevnom, i već više od mesec dana
čekam majstora da dođe da to sredi i namesti plafonjerku umesto lustera, koji je iz
početka prošlog veka...ako uskoro ne pronađem majstora za frižider sav freno će
iscureti pa sam onda nadrljala...nov krevet reklamirala, pa čekam isporuku drugog
koja nikako da stigne...i tako vidim baš nam je zabavno...:mrgreen::eek:

...to što te boli noga, šta misliš da pođeš kod lekara, ne bi bilo loše da snimiš
to..ili da ti bar da neki lekić da to malo popusti....:think:

...primala, bre Afro, blokade...drogiram se tabletama da mogu da fznkcionišem...ništa. dok taj nerv ne odradi svoje...sad je ispod koljena...ali BOLIIIIIIII
...a moram da čvarim nogu...i da hodam ili plivam...pa se ispatih živa..-
...jesam li rekla da mi je rerna crkla?...ostaže crknuta do daljnjeg...
..a i tebi je, moja drugarice, vidim baš veselo...

...primala, bre Afro, blokade...drogiram se tabletama da mogu da fznkcionišem...ništa. dok taj nerv ne odradi svoje...sad je ispod koljena...ali BOLIIIIIIII
...a moram da čvarim nogu...i da hodam ili plivam...pa se ispatih živa..-
...jesam li rekla da mi je rerna crkla?...ostaže crknuta do daljnjeg...
..a i tebi je, moja drugarice, vidim baš veselo...

...joooj...tebi bi trebala ona lekovita voda iz onih mojih krajeva, ta baš za to služi
baš je mnoge izlečila i spasla tih muka, al' stvarno...:(

...ne pitaj, ludilo, stiže zima, još ni klimu nisam uspela da kupim, šporet će
sva je prilika čekati iduću godinu...i svašta nešto još...me snašlo, al ne bi
ni da pišem po forumu...pisaćemo na pp..:ok::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back