Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...dobar dan, komšija...neka si se ti nama naspavao :D
...a meni KUKU I LELE...pala sam danas na ovu bolesnu nogu, tj, okliznula se...utukla sam prst na nozi, i koLeno...i to je sve nateklo...jedino što me ne boli jer sam nakljukana tabletama...
...odričem se javno moje lijeve noge, kad je ovakva

...dobar dan, komšija...neka si se ti nama naspavao :D
...a meni KUKU I LELE...pala sam danas na ovu bolesnu nogu, tj, okliznula se...utukla sam prst na nozi, i koLeno...i to je sve nateklo...jedino što me ne boli jer sam nakljukana tabletama...
...odričem se javno moje lijeve noge, kad je ovakva

...eee, baš vala i kuku i lele..pa kako pade crna ti, a oće to ko za baksuz uvek na
tu stranu gde boli, slabija valjda šta li....a da malo ti odeš do lekara i ispitaš to o
čemu se radi, pa ne može tek tako iz čista mira da počne da te boli, i vidi sad
dokle si došla...nije ti rešenje da se samo kljukaš lekovima protiv bolova...:heart::zag:

.....s koje strane opasnost mi vreba?
raz_077.gif
raz_077.gif
:hahaha:

...evo i kiše i mene...pomalo i jedne i druge...
...noga BOLI...ovo je kod mene takozvani išijatis, i dok taj nerv ne odradi svoje, bol ne prestaje..a pala sam u videnom parku, kud me đavo nosi tamo, morala sam...
...i mali pst na nozi mi je potpino modar, ništa nisam slomila, al' sam sva kljakava...i ljekari me tješe, kad boli, dobro je, prolazi...eto tako...i, kao, dobro je kad mi tablete pomažu...
...što kaže moj čovjek...red je da i tebe nešto boli..:mrgreen:

...evo i kiše i mene...pomalo i jedne i druge...
...noga BOLI...ovo je kod mene takozvani išijatis, i dok taj nerv ne odradi svoje, bol ne prestaje..a pala sam u videnom parku, kud me đavo nosi tamo, morala sam...
...i mali pst na nozi mi je potpino modar, ništa nisam slomila, al' sam sva kljakava...i ljekari me tješe, kad boli, dobro je, prolazi...eto tako...i, kao, dobro je kad mi tablete pomažu...
...što kaže moj čovjek...red je da i tebe nešto boli..:mrgreen:

...svud pada znači..:mrgreen:

...e pa onda dobro, ako tako kažu, onda samo budi strpljiva, i proći će....:zag::cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back