- Poruka
- 89.439
Jasta, jeste sekta ili niste... pardon, klan... ko surcinci, yebote...![]()
dobro.. sutra ću...

ujutru nemoj ko da je pisao pre partijskog sastanka...

laku noć...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jasta, jeste sekta ili niste... pardon, klan... ko surcinci, yebote...![]()

dobro.. sutra ću...
laku noć...![]()

Ja uradila... milina...![]()

Ja dolazim tek oko 5, 6... da čekate...![]()

dobro.. sutra ću...
laku noć...![]()

danas, 03:05
besmrtna
Ova poruka je sakrivena jer je besmrtna na vašoj listi ignorisanih članova.
![]()

zlotvori...a da je citiram da vidiš šta ti je rekla?
to ste vi meni onomad radili kad sam je ja stavila na ignor...zlotvori...

. Što se mene tiče, možeš da misliš i da me je Najviši hipnotisao da govorim nešto što uopšte ne mislim...![]()

Ne bi to radio prijateljima, pa makar bili i bivši.Dačo, ono je bila karikatura avatara... ti sada sugerišeš da sam je postavila zbog njene sličnosti sa slikom? Pa jel ti stvarno misliš da sam ja toliko zla? Osim toga, da ti to sada nisi rekao, niko ne bi ni znao...
Još nešto, tu sliku mi je dao Ilić da postavim... njen prijatelj, ybt... ako meni ne može da oprosti, kako može njemu?
Piš, ybt...![]()

Ovo je nepotrebno.sto, jel ne smes otici dok ti guru ne da dozvolu![]()
Da sam na tvom mestu raščistio bi sa neistomišljenicima bez korišćenja mehanizma prijavljivanja korisnika, lepo bi im rekao da imam pravo na vlastito religiozno opredeljenje i na iznošenje svojih stavova, da vređanje ne tolerišem, i isto što kažem i Najvišem, spasonosni prezir prema onima do kojih to ne dopire.Razumem ja sve, a reagujem kako ja zelim... a sta ja to zloupotrebljavam??
Ne. Razmislio bih zasto to radi. Zamislio bih se.
Da cutim, prezirem... sve dok vise pametnih i ne bude?
Lepo rekose, "onda vise nikoga nije bilo da digne glas"...

Shvataš li da postoje zatvoreni krugovi na javnom forumu, "organizacije", ja to odavno zovem "kres ekipe", ako te ne prihvate ne možeš im se silom nametati, tuđe pametovanje ih ili ne zanima ili im smeta. Biraj društvo, i ne shvataj preozbiljno nerealizovane.![]()

A oni kao to ne znajuDa sam na tvom mestu raščistio bi sa neistomišljenicima bez korišćenja mehanizma prijavljivanja korisnika, lepo bi im rekao da imam pravo na vlastito religiozno opredeljenje i na iznošenje svojih stavova, da vređanje ne tolerišem, i isto što kažem i Najvišem, spasonosni prezir prema onima do kojih to ne dopire.
Jel to moram crtati 
A ona ti je prijatelj? Zvini nisam primetila...
I mnogo mi je žao što gi je gadna i što ti ona slika na nju liči.
Niti sam sliku nacrtala, niti postavila na forum. Zgranula me je činjenica da je neko zbog toga banovan.
Jasno li ti je? jok.. e pa baš me i briga...

Nisi, ali od te metode nema koristi.A oni kao to ne znajuJel to moram crtati
Nisam ja uvela metodu prijavljivanja postova, nego tako moderatori nalazu...
Znaci da smo kojica, jeca i ja "kres ekipa" ...![]()
Nisi, ali od te metode nema koristi.
Mnogi to znaju, ne samo par ljudi s kojima si u sukobu, pogledaj temu o registrovanju vaše verske zajednice, koliko njih vas je vređalo na religioznoj osnovi onako u zavijenoj formi, pa čak i otvoreno, što i te druge nisi prijavila moderaciji? Bilo je među njima i moderatora, zar ne?
Vlast je uvek u pravu.
Samo da vam čovek pozavidi...![]()
![]()
To je moje sta cu ja da prijavim a sta ne... Prijavljujem najbezobraznije uvek... Sto mi smeta prijavim, sto ne ne prijavim..
A nije svako zezanje vredjanje...

Tu se razlikujemo. Ne postupam tako, jako retko se odlučim na prijavljivanje, jedino da bi predupredio tuđe smicalice vezane za taj mehanizam. I ne pravim razliku među neistomišljenicima, nemam omiljene i neomiljene.
Naravno, tvoje stavove uvažavam. Samo ti kažem da se oko nečeg ne možemo složiti.

Primetio sam da sa svima možeš normalno da komuniciraš. Ne treba se upuštati u prepirke sa onima koji su bezobrazni, najbolje je takve ignorisati, a sa ostalima uđeš u argumentovanu raspravu dok god je moguć normalan ton, čim vidiš da ti uzvraćaju bezobrazlukom izbaciš svoju poentu i pozdraviš se sa mrziteljima. Prijavljivanje i uzvraćanje na uvrede po mom mišljenju nemaju efekta.Naravno svi se razlikujemo...
ja neistomisljenice ne shvatam kao one koji su protiv mene...
Sa mnogima normalno komuniciram, al uvek se nadje par njih koji su bezobrazni.... to je tako na svakom pdf klasika...
Jasno je kada neko sa odredjenom namerom vredja...
još ste tu...
E nečeg se Dačo setih.. pa moram da ti ispričam...
Ne znam da li se sećaš kada se Čizmica pojavio na forumu. Nedugo zatim na nekoj temi
na lj i s piskarali nešto on i Borka i on postavi jedu krajnje ogavnu mrdajuću sliku žene mačke...
(da ti je sad ne opisujem, sramota me)
Ja uredno prijavim post moderatorima. Ćizmicu nabrukam što je to uradio.
I znaš šta je posle bio? Ja ispala ovca...
Oni su počeli da razmenjuju privatne poruke i postali odlični prijatelji.
e.. isto to je uradio jednom i Weis... pa je sa njim i kafu pila...
I zato se ne zgražavaj i ne zgranjavaj na sliku de žena mačka mota klupko.
Budi mi pozdravljen.![]()
Ne čude me sve te prekinute i uspostavljene relacije.
, eto čak i ono što rekoh o preziru je bilo u afektu. Nekog s kim sam bio prijatelj i čije sam ljudske kvalitete upoznao ne mogu ni prezirati, mogu žaliti zbog njegovih reči i postupaka, mogu izraziti svoje neslaganje s njim, ignorisati ga...Krenuo si sa konkretnom pričom, što si se sad rasplinuo. Umeš li konkretno da mi odgovoriš?I sama znaš koliko su se ljudi s kojima smo bili bliski promenili za ovih nekoliko godina na forumu. Seti se kako smo počeli nas dvoje kad sam se pojavio na Krsti, bilo je to sve samo ne prijateljstvo.Ne čude me sve te prekinute i uspostavljene relacije.
Valjalo bi ispoštovati one s kojima smo se razišli bez obzira šta mislimo o njima i kako se oni ponašaju prema nama. I zbog lepih uspomena na nekadašnje druženje i zbog principa da ne treba upirati prstom u druge radi nečeg što nije važno pri sučeljavanju stavova smatram da je isticanje karikature bilo ružno i nepotrebno. Da li će neko s kim se ne slažemo takav pristup uvažavati najmanje je bitno, na taj način držimo do sebe.
Možda je to moja mana, ne mogu da mrzim, pravi Lala iz ratnog vica " ta nemojte mene, ja ću se s njima pomiriti", eto čak i ono što rekoh o preziru je bilo u afektu. Nekog s kim sam bio prijatelj i čije sam ljudske kvalitete upoznao ne mogu ni prezirati, mogu žaliti zbog njegovih reči i postupaka, mogu izraziti svoje neslaganje s njim, ignorisati ga...